SMK! #5 | Hva inneholder pakken? (3/4) 🇳🇴

Snill mot kroppen! #5


Hva inneholder pakken?
 

I mitt siste innlegg fortalte jeg om alt jeg i dag skulle fortelle mer om to produkter jeg bruker til middag. Dessverre realiser jeg meg nå at de to produktene ikke blir spesielt til middag, men for å bruke når som helst på dagen. Ikke minst, de to produktene jeg skal snakke om i denne delen heter Lift og Complete Mix.
 
 
 
Snill mot kroppen! #5


Lift
 

LIFT: Dette er et helt nytt produkt fra Juice Plus+. De sier at man kan få mest mulig ut av dagen, og jeg kan ikke annet enn å være enige med. Lift er en energidrikk som ikke kan samlignet med hva som helst energidrikk. Slik som alle andre Juice Plus+ produkter består også Lift ut av frukt og grønnsaker, ikke tilsatt sukker og blant annet vitaminer B1, B2, B3, B5, B6 og B9. Kombinasjonen høres kanskje rart ut, og sannsynligvis tenker du at det ikke kan smake bra. I hvert fall jeg var sånn skeptisk, men etter jeg har prøvd Lift var jeg veldig overrasket. Det smakte 1000 ganger bedre enn jeg trodde!
 
Anbefalinger er å bruke en energiskiver hver dag, og røre dem med 240ml vann. Jeg velger heller en vannflaske av 500ml. Dette smaker litt bedre synes jeg. Fordi Lift blir pakkes i små og enkelte poser, er det enkelt å ta dem med på reise. Vi kan sikkert finne vannflasker hvor som helst, så den kan vi få ekstra energi når som helst vi trenger mest energi!
 
En Lift-bestilling inneholder 2 x rør à 30 energiskiver i hver rør. Det er nok for to måneder med ekstra energi! Dermed Lift rør er veldige vakker 😉
 
 
 
Snill mot kroppen! #5


Complete Mix
 

COMPLETE MIX: Ønsker du shakes med mer smak, og det må være sunn? Den kan jeg sikkert anbefale å ta Complete Mix. Likevel kan Complete Mix godt brukes etter treninger eller lage retter, for eksempel pannekaker. Vi har veldig deilige resepter for å kombinere med andre retter og med Lift! Jeg ofte bruker Complete Mix med frost frukt mix (stor sett en kombinasjon av banan, spinat og klementiner), en skje Complete Mix og vann. En skje blir inkludert i bestillingen.
 
Levering kan består av 6 x poser med sjokoladesmak, 6 x poser med vaniljesmak eller en miks av begge (3 x poser med sjokoladesmak og 3 x poser med vaniljesmak)
 
 
 
EKSTRA INFORMASJON: I tidligere innleggene beskrevet jeg andre Juice Plus+ produkter som jeg bruker, og om hvordan de har hjulpet meg. Hvis du has mistet et innlegg, ingen problem. Dette er en kort oversikt:

Du kan altså finne mer informasjon om produktene på min personlige Juice Plus+ nettside. Hvis du fortsatt ha ubesvarte spørsmål, ikke nøl og skrive en reaksjon i kommentarfeltet nedenfor.
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg