SMK! #4 | Noen ting innimellom 🇳🇴

Snill mot kroppen! #4


Deilig frokost med ekstra frukt og grønnsaker!
 

Med to deler igjen av «hva inneholder pakken?», er de to ting jeg vil understrekke først. For det første, produktene jeg beskriver er ikke for å erstatte måltider, eller ikke en diett. Hver kropp trenger variasjon, og nok ganger noen ekstra. Derfor er jeg helt mot «crush dietter». Særlig dietter hvor man må spise mindre og lyde av sulten. Så, hvis dette var en diett, den hadde jeg ikke tenkt å bruke disse produktene i det hele tatt.
 
For det andre, jeg spiser fortsatt hva jeg vanligvis spiser. Forskjellen er at jeg spiser litt mindre og at valgene blir mer sunnere. Grunnen til dette er at produktene er enn hjelpemiddel. Ved god bruk gir det vakere resultater. Men… selvsagt kommer det helt an på deg altså! Sånn gikk jeg ned i vekt med mer enn ti kilo, blant ved hjelp av å ta daglige turer! Ja, starten var vanskelig men ikke da jeg jobbet sammen med et stort og fantastisk team. Vi hjelper hverandre godt til hvert spørsmål. Dermed gi vi hverandre mye tipse, motivasjon og deilig resepter! Hvis du blir interessert om produktene eller teamet, gi meg gjerne en beskjed. Vi trenger dessuten flere teammedlemmer. CV-en trenger vi ikke, bare godt teamsamarbeid og motivasjon 😉
 
 
 
EKSTRA INFORMASJON: I tidligere innleggene beskrevet jeg andre Juice Plus+ produkter som jeg bruker, og om hvordan de har hjulpet meg. Hvis du has mistet et innlegg, ingen problem. Dette er en kort oversikt:

Du kan altså finne mer informasjon om produktene på min personlige Juice Plus+ nettside. Hvis du fortsatt ha ubesvarte spørsmål, ikke nøl og skrive en reaksjon i kommentarfeltet nedenfor.
 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg