SMK! #3 | Hva inneholder pakken? (2/4) 🇳🇴

Snill mot kroppen! #3


Hva inneholder pakken?
 

I mitt siste innlegget fortalte jeg om at jeg bestilte seks forskjellige produkter. I tillegg fortalte jeg om kapsler og bars. I dag står lunsj på menyen. Stor sett spiser jeg en deilig suppe, og bruker jeg en booster…
 
 
 
Snill mot kroppen! #3


Vegetariske suppe
 

SUPPE: På jobb har vi lunsj rund klokka 11.30. Den tar jeg enten en rundstykke til eller en suppe. På pakken står at suppe kan bruke med soya melk for å beholde suppe 100% vegetarisk. Jeg velger heller vann, og det smaker lik så godt. Bare en pose suppe, stor kopp med varm vann og en skje er alt du trenger. Hvor enkelt vil du ha det? Ikke ta en stor mattepakke til jobb lenger. Flere tror at bare en suppe er ikke nok, vel det er ikke sant. Jeg føler meg etter hvert veldig mett.
 
Denne suppen inneholder plantbaserte proteiner, er vegetarisk og har ingen konserveringsmidler. Hver bestilling inneholder fire pakke med suppe. Totalt inneholder bestillingen 4 x 15 poser suppe. Faktisk sett mer enn to måneder med smakfull suppe!
 
 
 
Snill mot kroppen! #3


Booster
 

BOOSTER: Dette er min lifechanger! Anbefalingen er å ta én booster med et stort glass vann enn halv time før hvert måltid, og det hjelper godt med å gå ned i vekt. Denne booster ta opp noen kalorier. Dermed føler jeg raskere mettere slik at jeg spiser mindre. I det siste legg jeg også merke til at sånn booster hjelper til å følle mettere hele dagen rundt.
 
Altså denne booster er vegetarisk, inneholder ingen konserveringsmidler og er glutenfri. Hver bestilling inneholder én pakke med booster med 90 poser!
 
 
 
EKSTRA INFORMASJON: I tidligere innleggene beskrevet jeg andre Juice Plus+ produkter som jeg bruker, og om hvordan de har hjulpet meg. Hvis du has mistet et innlegg, ingen problem. Dette er en kort oversikt:

Du kan altså finne mer informasjon om produktene på min personlige Juice Plus+ nettside. Hvis du fortsatt ha ubesvarte spørsmål, ikke nøl og skrive en reaksjon i kommentarfeltet nedenfor.
 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg