SMK! #2 | Hva inneholder pakken? (1/4) 🇳🇴

Snill mot kroppen! #2


Hva inneholder pakken?
 

I november i fjor bestilte jeg seks forskjellige produkter, og i dag skal jeg fortelle mer! Vel, to av dem. I de neste 3 deler skal jeg fortelle mer om de andre bestilte produkter.
 
 
 
Snill mot kroppen! #2


Frukt- og grønnsakskapsler
 

KAPSLER: Dagene min starter klokka 05.00. Det første jeg gjør… selvsagt, lage frokost. Stort sett består dette av te og en rundstykke eller speltbrød med ost og agurk. Samtidig ta jeg fire kapsler. To grønnsaksblanding og to fruktblanding. Dette gir meg hele dagen mye energi! Egentlig ikke så rart. Til sammen består ingrediensene av 18 ulike typer frukt og grønnsaker av høyeste kvalitet. Neste gang skal jeg bestille bærblanding altså. Den består frokosten av 30 ulike typer frukt og grønnsaker! Kan du spise så mye til frokost?
 
Kapslene er testet av SGS INSTITUT FRESENIUS og har fått tildelt kvalitetsstempelet. Dermed er kapslene 100% vegetarisk. De kan ikke svelge? Innholdet til kapsler kan man enkelt blande med et glass vann.
 
Hver bestilling inneholder to beholdere grønnsaksblanding og to beholdere fruktblanding. Totalt inneholder bestillingen 4 x 120 kapsler!
 
 
 
Snill mot kroppen! #2


Sjokolade- og blandet frukt bars
 

Bars: Hvis jeg ikke ha tid til frokost, lunsj eller middag… den bruker jeg en bar. Valget består av sjokolade eller mixed frukt. Altså disse bars er 100% vegetarisk. Dermed rik på omega-3, høyt fiberinnhold og glutenfri. Beste av alt, ingen konserveringsmidler er brukt! En bar er godt til en måltid, og en halve bar til en deilig snakk.
 
Hver bestilling inneholder fire bokser. Totalt inneholder bestillingen 2 x 15 bars med sjokoladesmak og 2 x 15 bars med blandet fruktmix smak. Hvis du liker frukt blandingen lit mer – som meg. Ordren kan også leveres med bare sjokolade smak eller bare frukt blanding smak. Den får du 4 x 15 bars.
 
 
 
EKSTRA INFORMASJON: I tidligere innleggene beskrevet jeg andre Juice Plus+ produkter som jeg bruker, og om hvordan de har hjulpet meg. Hvis du has mistet et innlegg, ingen problem. Dette er en kort oversikt:

 • SMK! #3: I det neste innlegget skal jeg fortelle mer om Suppe & Booster
 • SMK! #2: Dette innlegget
 • SMK! #1: Introduksjon

Du kan altså finne mer informasjon om produktene på min personlige Juice Plus+ nettside. Hvis du fortsatt ha ubesvarte spørsmål, ikke nøl og skrive en reaksjon i kommentarfeltet nedenfor.
 

1 kommentar

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg