SNK! #1 | Et nytt eventyr!? 🇳🇴

Snill mot kroppen! #1


Fra venstre til høyere: 55,5 kilo i 2012 | 86,5 kilo i desember 2018 | 77 kilo idag
 

Hei igjen på bloggen min! Etter en måned stilheten starter jeg direkte med et nytt eventyr… snill mot kroppen. Grunnen er at jeg lei meg å gå bare opp i vekt. Godteri, potetgull, brus, fastfood… Sikkert at du kan fullføre listen. Egentlig ikke så rart at vi bare går opp i vekt, er det? Men hvordan kan vi endre disse «usunne tingene» til salater, epler, vann eller en sunn smoothie?
 
Vel, jeg klarer det kjempe godt. I desember 2018 viste vekt skala min 86,5 kilo. For meg et helt klart signal for å komme til aksjon. I bare to måneders tid kommet jeg, midt februar, til 79,5 kilo – 7 kilo mindre! Helt utrolig, ikke sant? For å gjøre alt enda mer uforståelig, etter jeg begynte å ta turen hver morgen kommet jeg på slutten av denne måned til 77 kilo – 9,5 kilo mindre!
 
Med cirka 22 kilo å gå vil jeg først understreke at dette er ikke en race. Det tar tålmodighet, motivasjon og kunnskaper. Hemmelighet min, hvordan jeg kommet så langt, vil jeg gjerne dele. Inspirere flere! Derfor kommet ideen for å starte denne serien. I neste delen skal jeg fortelle mer om hva jeg spiser og drikker hver dag. Altså skal jeg fortelle viktige tingene å huske, og mye mer interessante hemmeligheter. En hemmelighet jeg allerede kan delen: begynn å se hva du spiser. Noen ting er usunnere enn vi tror mens andre ting er veldig godt, men de la vi heller stå. Hvorfor egentlig? Hvis vi prøver å spise mer sunnere mat likevel, den kommer resten garantert etter hvert. Enkelt sagt, vær snill mot kroppen din. Mat dem riktig, du har bare en kropp!
 
 
 
EKSTRA INFORMASJON: I innleggene som kommer skal jeg beskrive Juice Plus+ produkter jeg bruker, og om hvordan de har hjulpet meg. Dette er en kort oversikt med hva skal komme neste gang:

 • SMK! #2: I det neste innlegget skal jeg fortelle mer om Kapsler & Bars
 • SMK! #1: Dette innlegget

 

1 kommentar

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg