MNE #96 | Jeg flykter ikke! Jeg følger hjerte mitt!

Mitt norske eventyr #96


Jeg flykter ikke!
 

I sammenheng av mitt siste to innleggene vil jeg understreke noen ting. Det er så enkelt å flykte seg bort fra hva som helst situasjon. Positivt eller negativt. Om det blir den eneste og den beste løsningen for øyeblikket, men motsetningen er sånt. Problemer løser ikke automatisk av seg selv. Derfor bli snakke først om situasjonen alltid den beste løsning. Hva jeg har lært meg nå i tillegg er at snakke ikke alltid blir mulig. Lenge tvilte jeg mye på meg selv. Om ikke jeg kunne forklare beslutningen min riktig, eller om at problemer eller vanskelig situasjoner kommer alltid fra min feil. Men nå begynner jeg å forstå at alle har sin egen min, og vi ikke kan endre andre sin mening. Av den grunn må vi av og til la situasjonen være som den er, og gjøre hva vi tror er riktig. Hvis andre ser denne fordelen, stor sett at andre skulle endre seg altså. Selvsagt kunne vi også tatt en feil beslutning, men vær likevel ikke sint på deg selv. Ikke hør så mye hva andre sier, særlig når de sier «jeg advarte deg allerede!». Iallefall du ha prøvd hva andre ikke turte å gjøre.
 
Men selv om vårt beslutning gikk riktig, kan det hende at andre fortsatt ikke forstår deg. Sånn situasjon foregår mellom meg og noen andre. Ikke spesifikk med noen fra Nederland, men også med noen i Norge. For å gi noe eksempler «hvorfor har jeg valget Norge?», «hvorfor ønsker jeg å ikke ha så mye greia?», «hvorfor ønsker jeg å flytte meg til Sandane?». Ikke alt trenges en forklaring, men forklaringen på blant disse spørsmålene har jeg gjord flere ganger nå. Blant annet på bloggen min, og ved å være flere ganger i Nederland. Dermed har jeg snakket med dem flere ganger på telefon også. Dessverre forstår de meg fortsatt ikke, og etter min følelse blir alt verre istedenfor forståelse kommer. Av den grunn har jeg tatt beslutningen om ikke bruke mer energi på disse menneskene, men bruke disse energiene for de som forstår meg godt. Igjen finnes flere som er ikke enig med denne beslutning. De synes at det er tøft eller svakk av meg, men er det egentlig sånn?
 
Etter min syn blir noen tøft eller svak når de stenger direkte alle dører, veier og andre muligheter for å kommunisere. At man rett og slett aldri vil snakke med dem lenger på grunn av forskjellige meninger. Det er overhode ikke hva jeg ønsker å gjøre, og aldri skal gjøre! Uansett hva som hende eller hvem har riktig, blir alle alltid velkommen til meg. Etter min mening må det likevel komme fra to sider også. Som sagt tidligere har jeg vært flere ganger i Nederland, men hvorfor har de ikke kommet til meg? Beklager, så lenge de ikke gjør det, den er det for meg helt ferdig. Jo, man kan altså si at det var jeg som flyttet til et annet land, men dette argumentet er de meste naive som eksisterer synes jeg. Hvis noe virkelig bryr seg om andre, da synes jeg at avstander ikke spiller en rolle. Vi har mange fantastiske teknologier, og hvorfor skulle vi ikke bruke dem? Faktisk helt det sammen for bloggen min. Det er min beslutning å skrive fleste ting på Norsk da jeg vil være flinkere på det norske språket. Vi kan godt bruke oversettelsesprogrammer, og man kan alltid kontakte meg for å oversette tekster – sammen med en god kopp kaffe selvfølgelig.
 
La mennesker være som ikke forstår meg, og de som ikke kontakter meg. Istedenfor gjøre ting hva jeg tror er best å gjøre for meg. Nei, dette blir ikke lett. Samtidig føles det helt riktig å gjøre. Jeg er helt sikkert på at vakere ting skal skje i Sandane. Nettopp startet jeg en ny samarbeid, og jeg kan godt snakke med det nye teamet også. Dermed fikk jeg flere forslag for å jobbe i Sandane. Helt som det er ment å flytte meg bort fra Oslo. Så, blir dette en tøft eller en svak beslutning jeg tok? Er det jeg som flykter bort for vanskelig situasjoner? Overhode ikke, dette kaller jeg være sterk. Står opp for min egen mening og ikke la meg påvirke av andre! Dessuten snakker jeg om mitt liv, og bare jeg kan bestemme hvilken vei jeg vil gå til. Denne veien kan se greit ut til andre, men husk at det ikke betyr at denne veien skal passe på alle. Noen ganger må vi si farvel til de vi elsker når hverandres veien ikke passer sammen. Men bli ikke tøft, men sterk som jeg. Hvem vet møter du hverandre senere på vei! Kanskje blir forbindelse den sterkere enn før?
 
 
Ukens yndlingslåt: CC Cowboys – Kanskje du behøver noen. Jeg synes at låten påser så god til teksten jeg skrevet.
 
Samlinger av alle ukens låter kan du finne her.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg