MNE #96 | Uke som gikk

Mitt norske eventyr #96


Sett filmen «Shazam» på fredag
 

UKE FRA 29. APRIL TIL OG MED 05. MAI:

  Mandag morgen fløy jeg fra Nederland til Oslo, og litt etter klokken 8.30 landet jeg på Gardemoen. Da jeg fortsatt måtte jobbe denne dagen, reiste jeg derfor direkte til jobb.
  Tirsdag var en lang dag også. Etter jobb har jeg sett fotballkampen Tottenham – Ajax i en kafe sammen med to andre Nederlandske venner – Nederland vant med 1-0. Dessverre var kafe Amsterdam full, så vi har sett kampen i en annen kafe. Likevel var det en hyggelig kveld, og det gjeller mest synes jeg.
  Onsdag kunne jeg sove lenge da det var en nasjonaldag (ikke i Nederland) Jeg nyttet godt fra denne ekstra fridagen da jeg våknet opp rundt klokken 14.00, æsj. Resten av dagen hadde jeg ikke gjord mer enn å gjøre ingenting (det er også en ting, er det?)
  Torsdag var mitt siste dag has Ruter.
  På fredag hadde jeg en møte med UBConnect – hvor jeg utleier min kunnskaper – for en prat om et nytt oppdrag. På kvelden har jeg sett filmen «Shazam». Virkelig veldig morsomme filmen hvor jeg måtte le mye om!
  Da ble det plutselig helgen igjen hvor jeg bare jobbet med administrasjon til virksomheten min. I tillegg oppdaterte jeg CV-en min på både flere jobbsøkingssider, min egen nettside og det papiret formatet.

 
 
UKENS HØYDEPUNKT: Jeg har kjøpt meg en skjeggetrimmer, men var kjempe rett å bruke dem. Likevel gjorde jeg det, og blir kjempe overrasket fornøyd med resultatet. Dette var bildet jeg tok kort tid etter (ikke ser på håret mitt!)
Mitt norske eventyr #96


Dessverre har jeg slettet den «before» bildet
 

 
 
UKENS IRRITASJONSMOMENT: Jeg vil ikke bare være negativt om andre da jeg vet hvor større problemer de kan medføre seg. Dermed er jeg enig om at også jeg kunne tatt noen feil. Livet vårt er til slutt like som en bok, en henvendelse kommer alltid fra to sider. Men hvis jeg tok feil, sier det gjerne rett i ansiktet mitt. Den kan jeg lære fra denne situasjonen, og bli sterkere neste gang. Ikke sier at du er helt enige med meg, at jeg har helt rett, og at det mangler noen på din siden. Sette meg deretter på sidelinje føles virkelig som noe stikker meg hard… skikkelig hard!
 
 
UKENS TAKKNEMLIGHET: Å være i en kafe med godt selskap, øl og en god fotballkamp – selv om jeg ikke bryr meg så my om fotball.
 
 
UKENS TANKER: Det har mye å medføre til ukens irritasjonsmoment. Jeg blir fortsatt så syn på situasjonen, at jeg ikke ørker å snakke mer om dette. Tankene min sitter full nok om dette.
 
 
UKENS KVOTE: Sometimes hearing the wrong answer, can show you the right answer.
 
 
UKENS YNDLINGSRETT: Igjen en prøvelse med de siste ting jeg hadde i kjøkkenskapet, og det smakte veldig godt! Det ser forresten ut som jeg brukte kjøtt, men det er ikke sant. Hva som ligner på kjøttet var noen nytt jeg fant i butikken, og heter «Deig av vegetarbiter og ost».
Mitt norske eventyr #96


Miks prøvelse #2?
 

1 kommentar

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg