MNE #95 | Uken som gikk 🇳🇴

Mitt norske eventyr #95


God påsken!
 

UKE FRA 22. APRIL TIL OG MED 28. APRIL: Mandag nyttet jeg fra den varme solen, og at det var den siste dagen av en lang påskeferie. Tirsdag til og med fredag jobbet jeg hos Ruter. I tillegg på kvelden jobbet jeg også mye med bloggen min. Lørdagsdagen begynte med å rydde opp huset (jeg har endelig kjøpt meg vaskemidler!) I ettermiddag reiste jeg igjen til Gardemoen. Grunnen av denne reisen var en fest på søndag. Hvis du ikke har sett denne fortellingen, den kan du tilbake her.
 
 
UKENS HØYDEPUNKT: Jeg er veldig stolt av bloggen min. Denne uke funnet jeg en løsning hvor jeg kan plassere historien min godt på bloggen. Du kan finne historien nå øverst på denne bloggen eller ved å klikke her. I bakskjermen jobber jeg fortsatt hard med å oppdatere dem. Da jeg kopierte teksten fra et gammelt innlegg fant jeg mange skrive feil. Jeg synes at det er bra når jeg finner skrivefeilene selv, det betyr at jeg gjord en stor fremgang for å bli flinkere på den norske språk.
 
Jeg har ikke bare jobbet med historien min. I tillegg har jeg også laget en liste av alle ukens yndlingslåter. Du kan finne denne listen under den

øverst på denne bloggen. Ellers kan du altså klikke her.
 
 
UKENS IRRITASJONSMOMENT: Det var uten tvil den ukens tanker som satt så fast i hodet mitt. Av den grunn sovet jeg hver natt rundt klokken to mens vekkerklokken sto planlagt å vakne meg klokken fem. Bare tre timer sov kan man virkelig ikke leve fra!
 
 
UKENS TAKKNEMLIGHET: Ha vært på jobb igjen. Jeg hørte at mange tidligliere kollegaer at de fortsatt lettere etter en jobb.
 
 
UKENS TANKER: Den double følelsen om søndagen. Jeg har prøvd å skrive det ned i dette innlegget, men jeg klarte ikke. Derfor kan du lese tankene min tilbake i det siste innlegget.
 
 
UKENS KVOTE: Put the oxygen mask fist on yourself. Then it makes it easier to help others.
 
 
UKENS YNDLINGSRETT: Denne gangen valgte jeg en typiske nederlandske rett – ikke vegetarisk heller. Jeg tror at det ikke finnes noen utalandske navnet til retten, så jeg skal skriver dem på nederlandsk. Det er «frietjes» med «frikandel», «kaassoufflé», «kipnuggets», «saté + pindasaus», «mayonaise» og «appelmoes». Ja, denne retten er egentlig den eneste jeg savner fra Nederland, hehe. Da jeg spiste usunt, den blir en usunt dessert – toetje på nederlandsk – ikke så verst heller, ikke sant?
Mitt norske eventyr #95


Til venstre en typiske nederlandsk rett og til høyere dessert
 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg