MNE #92 | Et nytt oppdrag og møte tidlige kollega (NO)


Mitt norske eventyr #92
Mandag 1. april: Da jeg kunne starte min første arbeidsdag klokka 9.30, bestemte jeg å begynne dagen med enn to timer tur (11 kilometer) Ankommet i sentrum trodde jeg at jeg hadde 45 minutter igjen, så jeg tok en kaffe deretter. I tillegg gjorde jeg siste delen av Fransk hjemmeleksen. Da jeg måtte sjekke ut noe oversettelse på telefon, oppdaget jeg at jeg var egentlig nesten en time for sent! Hvor dumt kunne jeg være? Jeg glemte å endre klokken min, alt takket være vinter- til sommertid, huff. Heldigvis var det ingen problem å komme for sent. Det nye oppdraget er forresten hos Ruter. Jeg skal hovedsakelig jobbe med systemer bak billettautomater på T-bane stasjoner.
 
 
Tirsdag 2. april: Andre dagen på jobb, og denne gangen på tiden, hehe. Reise gjorde jeg med buss og T-bane, og det var rart. For cirka to uker tok jeg bare en gåtur for å komme til sentrum. På en dag bestå turen ut av 26 kilometer! Jeg synes at gåturer er så fint om å lytte til musikk eller podkaster (selvsagt The Minimalist) eller tenke mye om forskjellige ting og tang. På sånn måten kommer ihvertfall jeg raskt på hvor jeg må være. Jeg skjønner nå egentlig ikke hvorfor jeg ikke gjorde dette før. Frisk luft er bedre enn å sitte helle dagen innestengt, ikke sant? Dermed legg jeg altså merke til at beina min begynner å sitte fast nå allerede to dager sitte på kontoret. Forstår meg ikke feil. Klima hos Ruter er helt fint, jeg savner bare de lange gåturene.
 
 
Onsdag 3. april: Igjen en veldig interessant dag på kontoret. Jeg fikk en rundvisning og forklart om hvordan billettsystemer i buss, trykk og båter fungerer. Altså ble vist hvordan reisebilletter blir laget, så nå kan jeg gjorde det selv. Dessverre kan jeg ikke bruke dem for å reise. Alle reisebilletter vi kan lage, blir laget i testmiljøet.
 
 
Torsdag 4. april: Denne arbeidsdagen begynte hos Helsfyr for å hjelpe installere billettautomater. Jeg sa virkelig fram til, men dessverre ble det avlyst. Tilbake på kontoret var det likevel ikke så mye å gjøre da jeg fortsatt venter på tilganger. Men de jobber hardt for å få alt på trekk, så jeg antar at jeg i morgen virkelig kan begynne. De mellomtidene jeg måtte vente, men stort sett på kvelden skrevet jeg flere nye innlegg. Virkelig, det føles så godt å fokusere så mye på bloggen min. Den ganger jeg (måtte) gjøre andre ting, begynner jeg savene bloggen min mye.
 
 
Fredag 5. april: Etter allerede en fort uke blir det nesten helg! Eller bedre sagt en spennende annenhalv uke som kommer med mange flyturer. Ikke minst var denne dagen kult også. Jeg begynte litt senere på jobben slik at jeg ble ferdig klokka fem. Deretter gikk jeg sammen med to IBM-kollegaer til en restaurant. Her spiste vi middag og drakk vi (mye) øl. Dessverre kunne jeg ikke være sent da jeg fortsatt måtte pakke inn kofferten. Ideen vi kommet med, er at vi gjør dette sikkert igjen, men med den andre kollegaer altså.
 
 
Lørdag 6. april og søndag 7. april: Fortellingen om denne dagen kommer i løpet av de neste to dagene inklusiv mange vakere bilder!
 
 
Min ukens yndlingslåt er: Avril Lavigne – Birdie
 
Samlinger av alle låtene kan du finne her.
 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg