MNE #90 | Cirka ti timers i Nederland!?


Mitt norske eventyr #90
Tirsdag 19. mars: Hva var den dagen en fantastiske dag som jeg ikke kommer til å glemme. Vel, jeg tror altså for foreldre og søsken min. Da foreldrene min feiret sitt 32 års bryllupsdagen i går, bestemte jeg å besøke dem uten at de visste det. Faktisk for å gjøre noen spesielt denne gangen, selv om jeg sendte dem en blomster i går. Likevel måtte jeg være sikkert om at de skulle være hjemme. Derfor hadde jeg bare sagt at jeg bestilte noen stort av 80 kilo, og at leverandøren derfor trenger hjelp. Imellomtiden hadde jeg egentlig kjøpt et flybillett, reservert en leiebil, kjøpt en blomster til og en heliumballong. Dessverre gikk planen litt på vaske da jeg glemte passet mitt. På grunn av dette kunne jeg ikke hente leiebilen… Heldigvis ble overraskelse stort nok etter jeg ringte dem for å hente meg fra flyplassen. Virkelig, et stort taushet etterfølgte i de første sekundene.

Akkurat nå er jeg på vei hjemme, og sitter jeg med double følelsen. På den ene siden savner jeg familien min allerede. På den andre siden føler jeg mye glede fordi jeg kunne gjøre sånn stort overraskelse. Selvsagt snakket vi mye før på telefonen, men vi har ikke sett hverandre siden desember 2017!

For å være helt ærlig, det var altså litt rart å være tilbake. For det første kunne jeg snakke Nederlandsk, og det var vanskelig i begynnelsen. For det andre finnes mange endringer slik som alt føltes litt ukomfortabel. Men om jeg skulle gjøre dette igjen, da sier jeg uten tvil ja til. Rett og slett, avstand sier langt ut, som jeg trodde i hvert fall på forhånd, men dette er absolutt ikke sant.
 
Min ukens yndlingslåt er: Sigrid – Sucker Punch

Samlinger av alle låtene kan du finne her.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg