MNE #8 | Uke 34, Oslo Jazzfestivalen (Uke I Bildene)

Ukentlig fortelling uke 34 (2017)

# teamOsloJazzFestival

Denne uke en lit fortere nye innlegg på grunn av at jeg kan ikke vente å dele masse mange finne bildene.

I den siste uke har jeg hjulpet Oslo Jazz Festival som frivillige. Jeg tror det trenger ikke en forklaring hva Oslo Jazz Festival innholdet, men her kan du finne en forklaring på nederlandsk. Jeg var tildelt i rigg-gruppen. Dette innebærer at jeg skal rigge opp og ned et podium.

I tillegg har jeg siste lørdag hjulpet Furuset Festivalen. Senere skal jeg fortelle mer om denne festivalen. Så, dette var en veldig opptatt uke, men en veldig gøy uke. I mellomtiden har jeg tok masse bildene, og dette er min favoritt bildene;

 

Søndag 13. august 2017, Karpedammen…

Denne dag var min første dag som frivillige hos Oslo Jazz Festival. I dag hjulpet jeg med å rigge opp podium ved Karpedammen. Jeg var her en gang før, men aldri ser noen konserter. I kveld kunne jeg nyte på tre konsertene; Gregory Porter, Beady Belle og Jammie Cullum. På bunnen av denne side kan du finne ei spilleliste med sangere. Å være ærlig, konserten til Jammie Cullum vår mitt favoritt konsert i dag. Dessverre hadde jeg ikke min beste kamera på meg, men har er noe bildene fra telefonen min;

Ukentlige fortelling Uke 34 (2017)
Festivalen er offisielt i gang!

(Bilder 1 av 42)


 

Mandag 14. august, Lysaker…

Denne dag har ingenting i tillegg med Oslo Jazz Festival. Jeg vet ikke hvorfor, jeg hadde bare lyst å slappe av. Solen skjønner veldig fint, og på grunn av dette tok jeg ei litte tur med sykkelen. Google Maps fungerte ikke godt på telefonen min, men jeg har funnet et fint sted. I Lysaker fant jeg en liten strand hvor jeg kunne ta noe finne bilder. Med et varme sol, lite vind og saltvann luft nyte jeg veldig fra denne dag!

Ukentlige fortelling Uke 34 (2017)
Lysaker, 14. august 2017

(Bilder 1 av 30)


 

Tirsdag 15. august 2017, Chat Noir…

Denne dag var hjulpet mitt ikke nødvendig. Derfor gikk jeg til konserten til Dagfinn Nordbø. Noe ganger veldig vanskelig å forstå, men jeg hadde det veldig gøy. Koser meg med en lite øl. Dessverre på vei hjem begynte å regnet, men så glad at jeg kunne ta to ekstra finne bildene.

Ukentlige fortelling Uke 34 (2017)
Chat Noir, 15. august 2017
(konsert til Dagfinn Nordbø)

(Bilder 1 av 12)


 

Onsdag 16. august 2017, Vinterhagen, Herr Nilsen og Victoria Nasjonal Jazzscene

I dag var jeg planlagt for å hjelpe hos Vippa, men etter jeg ankommet var hjelpe mitt ikke nødvendig. Derfor gikk jeg tilbake til sentralen for å hjelpe rygge opp podium i Vinterhagen. I mellomtiden var jeg invitert til et intervjue som dagens frivillige (takk til denne ære!) Hele tekste med nederlandske oversettelsen kan du finne her.

I kveld besøkte jeg sammen med Johnny konserten til Lassen ved kaffe Herr Nilsen, og konserten til Bjørn Alterhaug Quintet ved Victoria Nasjonal Jazzscene. Takk igjen Johnny for denne finne kvelden!

Ukentlige fortelling Uke 34 (2017)
På vei til Vippa

(Bilder 1 av 18)


 

Torsdag 17. august 2017, Victoria Nasjonal Jazzscene

Også denne dag var hjulpet mitt ikke nødvendig. Derfor besøkte jeg konserten til Torun Eriksen ved Victoria Nasjonal Jazzscene.

Ukentlige fortelling Uke 34 (2017)
Victoria Nasjonal Jazzscene, 17. august 2017
(konsert til Torun Eriksen)

(Bilder 1 av 12)


 

Fredag 18. august 2017, Chat Noir

I dag har jeg hjulpet på Sentralen og på Chat Noir. Litt spennende dag fordi det var den første gang jeg kjørte med en varebil, men alt gikk veldig bra. Også hadde jeg muligheten til å kjøre en Jaguar. En stor drøm har kommet ut!

I kveld besøkte jeg konserten «Ella i 100: Majken Christiansen & Marinemusikkens storband» ved Chat Noir.

Ukentlige fortelling Uke 34 (2017)
Chat Noir, 18. august 2017
(konsert til Majken Christiansen)

(Bilder 1 av 12)


 

Lørdag 19. august 2017, Sentralen, Furuset Festivalen og Victoria Nasjonal Jazzscene

Denne dag var den lengste dag i hele uke. Denne dag begynte jeg kl. 10.00 til kl. 15.00. Her har jeg hjulpet med å rygge opp podium på Sentralen. Kl. 16.00 til kl. 19.00 har jeg hjulpet Furuset Festivalen.

Furuset Festivalen er to døgn, og kommer tilbake hvert år. På denne festivalen kan du finne masse aktivitetene i Furuset Aktivitetspark. Jeg har hjulpet med leie ut sykkelen, og etterpå hjulpet med ryddet opp festivalen. Kl. 20.00 til kl. 22.00 har jeg hjulpet videre Oslo Jazz Festivalen.

Kl. 22.00 gikk jeg til den langt ventet konsert til Rebekka Bakken, og det var verdt det! Den eneste ord jeg kan beskrive konserten; når musikk treffer deg, den er det helt godt musikk. Jeg kunne ikke ønske meg en bedre avslutning av denne uke. Konserten var veldig, veldig vakkert!

Ukentlige fortelling Uke 34 (2017)
Sentralen, Marmorsalen. Rygg opp podium

(Bilder 1 av 18)


 

Søndag 20. august 2017, festivalen er over

I dag har jeg hjulpet Oslo Jazz Festival med ryddet opp de siste tingene. Tusen takk til alle for den fantastiske festivaluke. Jeg kunne ikke ønske meg en bedre uke. Håper vi ses neste år!

Ukentlig fortelling uke 34 (2017)

Så takknemlig at jeg hadde mulighet å kjøre denne Jaguar. Drømmen min blir virkelighet!

 

Sammendrag, og mer informasjon?

Bildesamling: Oslo Jazz Festival 2017
Bildesamling: Furuset Festival 2017
Hva er Oslo Jazz Festival –på nederlandsk
Små video av konserten til Jammie Cullum –på nederlandsk

 

Ukens låt…

Denne uken er «Norah Jones – Little Lou, Prophet Jack, Ugly John – Belle & Sebastian» min favoritt låt. Denne låt var den første når jeg tenkte på jazz, enjoy!

Samlinger av alle favoritt låter kan du finne her.


Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Vi ses til en ny oppdatering!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg