MNE #6 | Uke 32, Endelig en oppdatering

Siste søndag var den siste gangen jeg la noe ut på den nederlandske siden. Men på den norske siden var det siste april. Så tid for en oppdatering!

Ukentlig fortelling uke 32 (2017)

Endelig en oppdatering

 

Hvorfor tar det så lang tid…

I mai og juni var jeg veldig opptatt med å selge huset mitt. Det er veldig fint å ha et eget hus, men det trenger mye omsorg. Derfor hadde jeg dårlig tid. Men i juli avsluttet jeg dette kapitlet og flyttet jeg til Norge. Nå har jeg endelig mer tid for å legge ut nye innlegg hver søndag. Her kan du lese oppdateringer om eventyret og hvordan det går med meg. Nå skal jeg også prøve å skrive nye innlegg på norsk hver onsdag. Jeg er ikke sikker på hva jeg skal skrive om, så hvis du har et forslag, gi meg beskjed!

 

Ekstra notat…

I den siste kapittel fortalte jeg at det blir langt tid før jeg skrevet noe på norsk. Men som du allerede kunne se, der finns også innleggene; ukentlige oppdatering 29, 30 og 31. Grunnen er at jeg bestemte å fjerne min gamle blogg «IkBenMike.nl» også kjent som «JegErMike.nl». På min gamle blogg skrev jeg bare på nederlandsk og av og til på norsk, men jeg vil gjerne bare skrive på norsk. Grunnen er at det krever mange tid å skrive på to forskjellige språk. Også fordi det er en god øvelse å bli bedre på den norske språk. Selvfølgelig tilhører disse tre tekstene til mitt norske eventyr, så derfor har jeg bestemt å lage tre ekstra ukentlige oppdateringer.

 

Ukens låt…

Denne uken er «Sigrid – Don`t Kill My Vibe» min favoritt låt.

Samlinger av alle favoritt låter kan du finne her.


Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Vi ses til en ny oppdatering!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg