MNE #58 | Allerede mandag!?

Mitt norske eventyr #58

Kan du gjette hvilket kafe-butikk?

Mandag 06. august: Wow, allerede mandag!? At dette overrasker meg er at jeg på tiden av skriving, har begynt å skrive om tirsdag i uke som var. Ja, igjen masse skriving! Heldigvis er det nå bare små endringer jeg må gjøre før jeg endelig kan fokusere meg på andre ting.

Skriving er forresten ikke den eneste jeg har gjord idag. Som jeg fortalte forrige onsdag hadde jeg en ødelagt tastaturet, og idag fikk jeg beskjed om at jeg kunne hente den nye tastaturet, jhee. Derfor har jeg ombestemt planen min som jeg egentlig hadde for idag, og har jeg hentet tastaturet fra butikken først. Da jeg ville se om denne tastaturet fungerer godt, har jeg av denne grunn søkt en fin kafe hvor jeg kunne nytte fra en deilig kopp kafe og hvor jeg kunne skrive i alle rolighet, og jeg fant en! Kanskje på bildet ovenfor kan du allerede gjette hvilket kafe-butikk dette var? Stedet jeg har vært forresten var Skøyen. Her har jeg aldri vært før fordi jeg trodde at det var bare en togstasjon, og ikke noe mer. Det var derfor en stor overraskelse å finne ut at det er likevel mye mer å utforske. Det finnes mange forskjellige butikker, og altså finne kafe-butikker. Sikkert at jeg skal komme hit mer ofte, særlig da dette stedet ikke liger langt unna fra hvor jeg bo – bare 7 stopp med bus 140 til Skøyen 🙂

 

Ukens yndlingslåt…

Spesielt hvis du har lest innlegget mitt fra igår, den kan jeg egentlig ikke annet enn å velge denne uken en låt fra Maria Mena, ikke sant? Låten jeg her valgt heter «I Don’t Wanna See You with Her», og grunnen til er at jeg nå plutselig kjenner noe steder i videoen. Ifølge YouTube blitt låten utgitt den 13. november 2015, og på denne tiden har jeg ikke vært så mye i Norge. Dette forresten er noe som jeg liker veldig mye av musikk og musikkvideoer. Etter en lang stund hører eller ser tingene tilbake tilbringer en helt ny opplevelse.

Samlinger av alle favoritt låter kan du finne her.

#Personlig   #musikk   #Norge   #Eventyr   #august   #2018
3 kommentarer
  1. Howdy! This post could not be written any better! Reading through this post reminds me of my
   good old room mate! He always kept chatting about
   this. I will forward this write-up to him. Pretty sure he
   will have a good read. Thanks for sharing!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg