MNE #48 | Skriftlig norskprøven…

Mitt norske eventyr #48

Dette bildet er tatt av søsteren min og Rogier 😊

Mandag 28. mai: Planningen for idag var at søsteren min og hennes kjæreste utforske Oslo på egen hånd, og at jeg skal ta norskprøven i mellomtiden. Alt gikk bra; jeg kommet på tiden på Skullerud voksenopplæring hvor jeg skulle ta norskprøven. Det var litt forsinkelsen, så litt over kl. 10.00 kunne alle deltakere komme inn i klasserommet. Da jeg tenkte; nå kan vi endelig begynne… fikk vi beskjed om at norskprøven ikke kan fortsette idag. Grunnen er et systemfeil som plager hele Norge. Istedenfor kan vi fortsette norskprøven samme tid på mandag neste uke. Sett fra en positive side har vi en ekstra uke til for å forberede oss til norskprøven. Spørsmålet var bare; hva skal jeg gjøre videre idag. Jeg hadde nemlig avtalt å møte søsteren kl. 19.00 – så mye tid igjen. Heldigvis ligger Skullerud ikke så langt unna Furuset, så derfor bestemte jeg meg å dra til IT-klubben istedenfor. Etterhvert dratt jeg til Espresso House på Majorstuen for å hente kaffe, og venter til klokka blir 19.00. Heldigvis har jeg også tenkt på forhånd å ta med meg mini tastaturet. Derfor kunne jeg skrive imellomtiden istedenfor å titte hele tiden på klokken.

Mitt norske eventyr #48

Dessert, jammie! 🤩

Som sagt før møtte jeg søsteren min klokka 19.00. Jeg vet at det er en veldig dårlig unnskyldning; på grunn av det varme været har vi ikke lyst til å lage middag, så vi hadde igjen valgt til å spisse middag ved et restaurant. I tillegg har vi også bestemt at vi etterhvert skal drikke øl, spise chips, og koser oss ved stedet søsteren min bo i. Selvsagt når det er hyggelig, ble det veldig sent før jeg dratt hjemme, og ønsket dem en god tur tilbake. Det kan nemlig godt være at jeg ser dem igjen om et halvt år eller lengre – det er for tidlig å tenke på det nå.

 

Ukens yndlingslåt…

Helt tilfeldig har jeg denne uken valget «Susanne Sundfør – Fade Away» som yndlingslåten min.

Samlinger av alle favoritt låter kan du finne her.

2 kommentarer
  1. For Sale Free Shipping Elocon Best Website Cialis For Daily Use Cost Levitra Comprar En Espana [url=http://cialibuy.com]cialis tablets for sale[/url] Doxycycline Free Shipping

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg