MNE #41 | Ingen legevakt (heldigvis)!

Mitt norske eventyr #41

Hos Alfaskolen

Mandag 09. april: Denne dagen begynte heldigvis ikke hos legevakten – slik som de siste to mandagene. Dessverre må jeg fortsatt gå på grunn av to suturer. Jeg vet at planen min egentlig var å gå til legevakten forrige fredag, men da hadde jeg ikke noe behov for å gå. Idag hadde jeg egentlig tenkt å gå på legevakten, men jeg fikk ikke tid. Dagen begynte selvfølgelig med å tilby hjelp til datakurset. Temaet idag var «Filbehandling». Spørsmål som ble behandlet var bl.a. hvordan man kan organisere dokumenter, opprette nye mapper, osv. Etter kurset deltok jeg på «sosialt treff for menn i alle aldre». Det var veldig hyggelig å treffe nye mennesker. I tillegg prøvde jeg å spille sjakk mot en veldig erfaren person. Selvsagt tapte jeg, men etter min mening er dette den beste måten å lære på.

– Den beste måten å lære, er å falle og å stå opp… – oversatt fra nederlandsk.

Etter det hyggelig treffet var tiden allerede inne for å dra til norskkurset – hvor det skremmende bilde ovenfor bli tatt. En oppgave vi måtte lage, var å skrive en setning med bare «som». Selv om setningen ikke ble helt perfekt, synes jeg den illustrerer godt hva jeg vil frem til. Her er resultatet:

– Jeg har en bil, som er blå og har 4 hjul, som går rundt når jeg kjører til butikken, som jeg må gjøre for å kjøpe mat, som jeg trenger for å ikke bli sulten.

Ukens låt…

Denne uken er «K.Flay – High Enough» min favoritt låt. Grunnen til at jeg valgte en så spesialt låt, er fordi jeg selv har vært litt i det siste, grunnet alle medikamentene jeg har fått i uke som vår (heldigvis ser pillene mine ikke ut som de pilene i denne videoen)

Samlinger av alle favoritt låter kan du finne her.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg