MNE #38 | Tre lange dager

Mitt norske eventyr #38

En vakker dag!

Mandag 19. mars: Vekkerklokken måtte jeg programmere å våkne meg kl. 06.00, huff. Fra idag har jeg nemlig tre lange, men sikkert super interessante dager. Uke som var fikk jeg høre om «Mennesker i Fokus» Dette er en organisasjon som hjelper innvandrere med jobbsøking, men det gi også norskkurs. Jobbsøkingshjelp finnes på mandager, og norskkurset på tirsdager og onsdager. Alle tre dagene begynner kl. 9.00, så derfor måtte jeg våkne så tidlig. Jeg vet forresten at jeg allerede følger sånn kurs på NAV, og at jeg allerede gå til norskkurset. Men da jeg gjerne vil gjøre norskprøve på et høyt nivå, og finne en jobb så raskt så mulig, vil jeg gjerne benytte alle sjanse. Fortsatt har jeg funnet noe små ting på CV-en min som kunne enda bedre. Men det mest interessante var å skrive søknader. Søknader jeg allerede hadde skrevet var bra nok. Men denne søknad er egentlig mer for når jeg reagerer på åpen stillingen. Å skrive søknader til stillingen er helt annerledes, men da fikk jeg god hjelp til.

Etter jobbsøkingshjelp har jeg vært til norskkurset. Forrige søndag skrev jeg om at jeg måtte levere bl.a. en skriftlig oppgave. Men etter jeg har skrevet dette oppgaven tenkte jeg; hvor lenge må oppgaven egentlig være? Dette har læreren ikke fortalt i den forrige leksjonen, og noen hadde tenkt å stille slikk spørsmål. Iallfall, jeg tror at jeg var den eneste som hadde skrevet to sider om folketro, ops. Førstkommende onsdag skal vi se hva læreren synes om oppgavene 😊 Hvis du er interessert i denne oppgaven, den kan du lese dem her.

 

Ukens låt…

Uke som var hørte jeg låten «Mitt Hjärta Blöder» fra Veronica Maggio. Det var i en butikk, og jeg var veldig overrasket. Jeg lytter hennes musikk for mange år nå, men jeg har aldri oppdaget musikken på radio eller butikk.

Samlinger av alle favoritt låter kan du finne her.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg