MNE #37 | Er språkkaffe ikke åpent?

Mitt norske eventyr #37

Gratulere foreldre min!

Søndag 18. mars: Først og fremst, gratulerer foreldre min at dere er gifte med hverandre så lenge! Da det blir vanskelig å gratulere henne personlig, hadde jeg derfor bestilt en blomster og levert dem på hennes adresse. Dessverre var det ikke mulig å levere dem idag, så ble den levert igår. Hun hadde absolutt ikke forventet sånn overraskelse, så gavene har derfor vært en enda mer stor suksess!

Denne dagen selv forresten begynte veldig rart. Jeg antok at språkkafeen var åpnet, men etter jeg har ankommet var kaffen stengt. Først trodde jeg at det skulle være på grunn av påskeferie, men ifølge Facebook skulle det fortsatt ble åpnet. Kanskje jeg hadde ankommet for tilligg? Uansett, istedenfor har jeg vært til Espresso House. Denne gangen ikke den vanlige kafeen, men mer i nærheten av språkkafeen. Jeg hadde bare lyst å prøve noe nytt. Her hadde jeg forresten jobbet videre på hjemmeleksene. Også klarte jeg å avrundet den skriftlige oppgaver som jeg må levere i morgen. Oppgavene handler om folketro. Spørsmålene var om folketro også består i hjemlandet, og om man kunne skive litt om dette. I morgen jeg skal publisere oppgavene som et nytt innlegg for alle som er interessert.

Dette var mitt norske eventyr (37. uke) Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Ha en fin søndag og vi ses til en ny oppdatering!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg