MNE #36 | Litte historie om gamle bloggen min

Mitt norske eventyr #36

IkBenMike.nl

Mandag 05. mars: Idag hadde jeg fortsatt å overføre bilder fra min gamle blogg «IkBenMike.nl» til bloggplattformen du leser denne innlegget akkurat nå. Dessverre fungerte opplastningsprogrammet på denne bloggplattformen fortsatt ikke. Så, derfor hadde jeg lastet opp et bilde samtidig, huff da… Men heldigvis klarte jeg å avrunde denne større oppgaven idag. Etterpå har jeg fjernet min gamle blogg, selv om det var ikke en lett beslutning.

I april i fjor hadde jeg nemlig startet denne gamle bloggen. Siden den begynte jeg å eksperimentere, og å finne ut hva skrive på en blogg egentlig betyr. F.eks. hva du må tenke på for å ha en god oversiktlig blogg, hvordan en blogginnlegg må se ut, osv. Selv om det er allerede så lenge siden sist, finner jeg fortsatt nye ideer. Men uansett, i september, eller i oktober i fjor hadde jeg tatt beslutningen til å skrive mer på norsk. Grunnen til denne beslutning kan du kanskje allerede gjette, denne beslutning var i tillegg av at jeg ville lære mer norsk. Etter jeg innså større fordeler i å skrive norsk, hadde jeg siden den skrevet mindre, og mindre på nederlandsk. Dette resulterte til å opprette «mittnorskeeventyr.blogg.no». Med å opprette en ny blogg helt på norsk, fikk jeg nemlig mer oversikt, og da er hva jeg liker mest. Forresten, denne vakre, litte historien førte derfor til at det bli så vanskelig å fjerne min gamle bloggen. Men jeg er fortsatt gla at jeg gjorde dette. Jeg har lært mye, og nå blir det tiden for å åpne en ny kapittel.

 

Ukens låt…

Å være ærlig hadde jeg ingen ide hvilket låt jeg egentlig skulle velge. Men via en god venn fikk jeg låten «De Lillos – Se På Meg». Derfor har jeg denne uken valget denne låten som min favoritt låt.

Samlinger av alle favoritt låter kan du finne her.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg