MNE #35 | Deilig sol idag!

Mitt norske eventyr #35

Nytter fra solen, og venter i mellomtiden på bussen

Mandag 26. februar: Hva begynte dagen fint. Selv om vinden var forferdelig kald, var det så fint at solen skinnet. Derfor var det ikke så verst å vente på bussen.

Ved datakurset idag fikk jeg en interessant, men vanskelig spørsmål. Personen viste meg en nettside med bildene, men hun snakket også om et program for å redigere disse bildene. Dette programmet hadde jeg ikke hørt om før, så derfor kunne jeg ikke knyttet disse to tingene sammen. Kort tid senere fant jeg ut at hun mente en konstruksjon som WordPress. WordPress er et program som du kan bygge opp nettsidene. For å vise nettsiden, den går du til nettadressen f.eks. «http://nettadressen.no». For å redigere nettsiden, da må du gå til nettadressen «http://nettadressen.no/admin». WordPress er et av flere programmene du kan bruke for å bygge opp nettsidene. Jeg vet dessverre ikke lenger hvilket program hun brukte, men det var iallfall det samme konstruksjon. Heldigvis husket hun brukernavn, og passord. Så etter hun logget på, og så nettsiden igjen hvor hun lenge lettet etter til, da var hun veldig fornøyd. Også jeg var selvfølgelig veldig forøyd da jeg kunne løse problemet.

 

Ukens låt…

Den siste ukene har jeg oppdaget musikken til Melissa Horn på nytt. Hun kan synge så veldig vakkert. Da hun synger på en lett måten svensk, kan jeg forstå bedre hva hun syner. Men selv om jeg kan ikke forstå at, syns jeg at låten «Falla Fritt» er den vakreste låt jeg hørte i den siste uken. Derfor bli denne låtten min favoritt låt til denne uken.

Samlinger av alle favoritt låter kan du finne her.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg