MNE #34 | Denne uken ingen datakurs!

Mitt norske eventyr #34

Datoer til neste datakurset

Mandag 19. februar: Jeg hadde ikke tenkt på, men denne uken er vinterferien i Oslo. Morsomt, men sikkert en betre navn enn vi har i Nederland. I Nederland heter denne ferien «voorjaarsvakantie» eller på norsk «vårferie». Med alle snø her i Norge, syns jeg at vinterferie derfor passer bedre. Men uansett, på grunn av vinterferien blir det ingen datakurs idag. Fordi jeg trengte noe å gjøre noe på Furuset, var dette grunnen hvorfor jeg fortsatt reiste hit. Jeg er still overrasket at noe trodde at det skulle være kurs idag… Det var iallfall fint at jeg var her. Nå kunne jeg fortsatt hjelpen dem videre. Nesten uken blir det et kurs igjen. Dette kurset skal handle om bruk av iPad. Husk å ta med deg iPad til kurset! Også husk at om tre uker også skal være ferien. Den blir det for to uken ingen datakurs!

Resten av dagen har jeg gått videre med å skrive på bloggen min. Jeg er fortsatt opptatt med innleggene om hvordan det går med mitt norske eventyr. Det er litt mer komplisert enn jeg trodde på forhånd. Men det er sikkert bra at jeg har begynt å lage sånn oversikt. På denne måten blir det letere å finne ut hvor jeg må sette prioritet til. Dessverre har jeg ikke tatt beslutning ennå om jeg skulle laste opp denne innlegg. Hvis jeg har tatt beslutningen, den skal jeg hole dere oppdatert. Men du kan alltid spørre meg, hvis du er interessert selvfølgelig!

 

Ukens låt…

Denne uken er «Lauren Aquilina – Low» min favoritt låt. Siden siste uken kan jeg ikke slute å lytte til denne låt, haha.

Samlinger av alle favoritt låter kan du finne her.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg