MNE #31 | Feilsøking

Mitt norske eventyr #31

Ellie Goulding

Mandag 29. januar: Kanskje et rart bilde ovenfor fordi det har ingenting å gjøre med emne eller hva jeg har gjord i dag. Men at jeg tok denne valg var fordi jeg har ikke tatt en fin bilde i dag. Resten av grunnen forteller jeg videre i ukens låt. I dag har jeg nemlig hjulpet med datakurs, og gatt videre med å oppdatere maskiner. Jeg er endelig en stegg videre hvorfor datamaskiner har ikke lyst å oppdatere. På Microsofts nettside fant jeg ut at flere har de samme problem. Som det ser ut nå er det på grunn av en driver problem. En driver er en litt program som hjelper Windows med å styre f.eks. videokort eller andre enhetene på datamaskiner din. Datamaskiner hos datakurset er ikke den nyeste, men det må være ikke et stort problem fordi det er veldig gode datamaskiner. Men Microsoft har laget så større endringer på Windows versjon sitt, at tingene som drivers også trenger en oppdatering. Denne ansvar ligger selvfølgelig til dem som har laget datamaskiner, men det har det til denne datamaskiner ikke gjord ennå.

På Microsofts nettside har jeg også laget et spørsmål omtrent denne feil. Her fikk jeg noe forslag som jeg kan prøve neste fredag, ellers må jeg selvfølgelig finne et annet løsning (og det har jeg nok) Hvis du har lyst å følge diskusjonen om denne problemene, da kan du klikke her.

 

Ukens låt…

Denne uken er «Anna Calvi – Sing To Me» min favoritt låt. Siste uke fant jeg denne låt tilbake i spillelisten min. Fra denne øyeblikket kan jeg ikke slute å lytte, hva en veldig vakkert låt. Låten har noe mystisk, veldig vanskelig å forklare. Uansett, når jeg hører denne låt da må jeg hver gang tenke tilbake på konserten til Ellie Goulding. Jeg står i kø, og der fikk jeg en annonse om Anna Calvi. Først tenkte jeg at det var ingen musikk for meg, og hadde lyst å kaste annonser borte. Etter hvert er jeg gla at jeg ikke gjorde dette, ellers hadde jeg aldri oppdaget denne låt. Ellie Goulding har jeg sett live den 13. februar 2014 i Paris, Frankrike hvor jeg tok bildene ovenfor – oi, det er nesten 4 år senere (jeg visste ikke at det var allerede så lengen side sist, haha)

Samlinger av alle favoritt låter kan du finne her.

2 kommentarer
  1. wonderful issues altogether, you simply received a new reader.
   What might you recommend about your post that you just made a few days in the past?
   Any sure?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg