MNE #27 | Velkommen 2018!

Mitt norske eventyr #27

Velkommen 2018!

Mandag 1. januar: Nytt år, nye start, og mye nye muligheter. Godt nyttår alle sammen!

Jeg håper at dere også hadde en fin nyttårsaften. Denne år begynte for meg med en telefonmysterium. I går kveld fant jeg en telefon. Jeg trodde at jeg visste hvem telefonen tilhører. Derfor spurte jeg telefoneieren, og letter etter vennene hans. Men dessverre var han full, og kunne jeg ikke finne vennene hans. I sted tok telefoneieren bildene fra seg selv, og fra vårt vennene klubb. Så da bli gøy når telefoneieren finner bildene tilbake, haha. Iallfall, på denne grunn, men også fordi fyrverkerishow begynner snart, bestemte jeg meg å gjøre telefonen snøfri, og ta telefonen til hjemme mitt. På vei hjem har jeg prøvet å åpne telefonen, men dessverre var telefonen lås, og sikkert med en passkode. Så jeg kunne ikke finne noe telefonnummeret hvem jeg kunne ringe. Senere se jeg på låsskjermen en e-post adresse hvem jeg selvfølgelig sendte en e-post til. Dessverre fikk jeg denne kveld, og dagen etterpå ingen reaksjon tilbake.

Men… denne kveld ringte endelig noe til telefonen! Det var telefoneieren. Vi lagde en avtale et time senere hvor jeg kunne hente telefonen tilbake (vi bor begge ikke i nærheten, derfor) Telefoneieren var veldig glad at noe fant telefonen, og at noe være så ærlig å holde telefonen. Han husker nemlig ingenting fra i går kveld. Så jeg tror at når jeg hadde hentet telefonen tilbake, at han kanskje hadde mistet telefonen til en andre gang. Så da gikk meg en veldig god følelse at jeg bestemte riktig, og at jeg kunne gjøre noe godt til denne personen. I sted hadde jeg også kunne bestemme meg å kaste SIM kortet, og holde telefonen selv eller selger telefonen på nett.

Mitt norske eventyr #27

Funnet telefonen

Som du kan se på bildene, det var kanskje ikke en veldig dyrt telefon. Men når du må kjøpe en nye telefon, da koster deg iallfall veldig mye penger. Penger du kan bruke f.eks. til andre viktigere ting, ikke sant?

Mitt norske eventyr #27

God tips, oppgi nødinformasjon

God tips til alle. På kontaktpersonlisten i telefonen din kan du oppgi personen man kan ringe i nødsituasjoner. Så når telefonen din er lås, da kan du klikke på nødssituasjon. I sted av ringe nødnummeret, kan du velge nødinformasjon, og velge personen du har oppgitt. Også veldig fint når du mister telefonen din.

 

Ukens låt…

Denne uken er «Lea Michele – Anything’s Possible» min favoritt låt. Bli positiv denne år, alt er mulig!

Samlinger av alle favoritt låter kan du finne her.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg