MNE #23 | Kjøredag 5

Idag har jeg ankommet i Norge. Fra denne dagen til jul bli jeg en veldig dårlig bloggskriver. Som jeg fortalte i mitt siste norske eventyr, hadde jeg tre store esker og andre greia på meg. For alt må jeg finne en god, ny sted i huset mitt. Dessverre har jeg ikke et veldig stort hus, så derfor blir det veldig vanskelig å pakke alt ut. Også tenkte jeg mye om hva jeg skal gjøre med bilen min. Egentlig vil jeg ikke selge bilen. Jeg har nettopp betalt veldig mye for noe oppmerksomhet. Men å være positivt, med alle pengene jeg sparer kan jeg veldig godt bruke for mitt norske eventyr.

Etter lang tenking har jeg bestemt meg at jeg skal fortsatte å selge bilen min. Lørdag neste uke skal jeg dra igjen tilbake til Nederland. I mellomtid skal jeg ta kontakt med noe Nederlandske bedrifter, og setter annonser på nett. Alle greia jeg trenger ikke eller har ingen plass hos hjemme mitt, skal jeg pakke igjen, og ta tilbake til Nederland. Mandager etterpå skal jeg fly tilbake til Norge (den første gangen jeg fly alene…) Jeg vet, det er et helt ambisiøs plan å være en dag i Nederland. Men jeg har en veldig god følelse at jeg denne gangen skal klare det.På grønn av at jeg må finne ut løsningen, blir det ingen «mitt norske eventyr 24»

Mitt norske eventyr #23

Kjøredag 5, jeg er hjemme!

 

Ukens låt…

Denne uken er «Ina Wroldsen – Strongest» min favoritt låt. Jeg fant denne låt siste uken, men whow, hva en veldig sterkt låt

Samlinger av alle favoritt låter kan du finne her.

 

Ukens sitat

Hver uke prøver jeg å finne et nytt sitat som passer til denne uken. Noe er veldig pent og andre er veldig morsomt eller godt å tenke på. Denne uken er sitatet;

En krone spart, er en krone tjent .


Dette var mitt norske eventyr (23. uke) Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Ha en fin søndag og vi ses til en ny oppdatering!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg