MNE #19 | Ferdig!

Jeg hadde det ikke forventet, men også denne uken tok oversette tekstene veldig mye tid. Selvfølgelig hadde jeg i tillegg også gjord andre tingene. Så egentlig på det samme grunnen av siste uken, skal jeg også i denne oppdatering fortelle tre ukens høydepunktene.

Mitt norske eventyr #19

Ferdig!

 

Ukens låt…

Denne uken er «Bendik – Kriger» min favoritt låt.

Samlinger av alle favoritt låter kan du finne her.

 

Oversette innleggene…

Veldig kjedelig, jeg vet. Den fleste dagene var jeg veldig opptatt av… selvfølgelig oversette innleggene til norsk. Men endelig kunne jeg begynne med å skrive om mitt norske eventyr 17 og mitt norske eventyr 18. På lørdagen, selv om denne dagen begynte veldig sent, kunne jeg avrunde disse innleggene og endelig begynne med å skrive om mitt norske eventyr 19. Med andre ordene, fortellingen om mitt norske eventyr er endelig helt oppdatert! I løpet av neste uke håper jeg å plassere ukentlige oppdateringen, den er jeg helt ferdig, og kan jeg fokusere meg på andre tingene.

 

CV-en…

På tirsdagen hadde jeg veldig lyst å gjøre noe annet. Derfor bestemte jeg å gå til en kaffe, ta en kafe, og prøve å gå videre med endre CV-en min. Med stor takk til dem som hjalp meg, kunne jeg ta et veldig stort skritt. Det er fortsatt noe tingene å gjøre. Men jeg håper å kunne avrunde, iallfall ta et stort skritt igjen, på søndagen.

 

Frivilligfest…

På lørdagskveld var det frivilligfest hos Furuset aktivitetshuset. Festen var takk for innsatsen til alle frivillige. Stemningen var veldig god, og det var også veldig fint å møte andre frivillige. Festen bli servert med god mat, og musikk. Dessverre glemte jeg navet til koret som sang. Men jeg husker en låt som jeg kjente før. Låten var fra Bendik – Kriger. Dette gå meg god grunn å velge denne låten som favoritt til denne uken.

Mitt norske eventyr #19

Frivilligfest

 

Ukens sitat

Hver uke prøver jeg å finne et nytt sitat som passer til denne uken. Noe er veldig pent og andre er veldig morsomt eller godt å tenke på. Denne uken er sitatet;

Gi aldri opp! Du VIL. Du KAN.


Dette var mitt norske eventyr (19. uke) Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Ha en fin søndag og vi ses til en ny oppdatering!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg