MNE #18 | Nesten ferdig…

Som jeg skrevet i mitt siste norske eventyr, var også denne uken en kaotiske uke. Den meste tiden var jeg opptatt av selvfølgelig oversette tekstene til norsk. Men i tillegg hadde jeg også gjord mange andre tingene. For å ikke være en veldig kjedelige oppdatering, bestemte jeg meg å velge tre høydepunktene av denne uken.

Mitt norske eventyr #18

Nesten ferdig…

 

Ukens låt…

Denne uken er «Marit Larsen og Milow – Out Of My Hands» min favoritt låt.

Samlinger av alle favoritt låter kan du finne her.

 

Oversette innleggene…

Like som siste uken, var jeg også denne uken veldig opptatt av å oversette tekstene fra nederlandsk til norsk. På lørdagen kunne jeg endelig avrunde «Mitt norske eventyr 15». Så jeg er nesten klår med å oversette alt. Men disse siste innleggene håper jeg å avrunde i løpet av neste uken. Den har jeg bare noen ukentlige oppdateringen som jeg må kopiere til den nye plattformen, men heldigvis er det fleste allerede på norsk. Til tross er jeg veldig fornøyd med alt jeg har gjord så langt.

 

D-nummer…

På tirsdager fikk jeg endelig brevet med mitt norske D-nummer! Neste dagen gikk jeg umiddelbart til NAV for å registrere meg som jobbsøker. Selvfølgelig hadde jeg prøvet å registrere meg hos NAVs nettside, men da fikk jeg noe feilmelding (fortsatt ingen ide hva som skjedde) Men iallfall, hos NAV-kontoret klarte jeg å registrere meg som jobbsøker. Jeg vet at mange sa til meg at det er ikke nødvendig å registrere som jobbsøker, du må bare søke selv på ledige stillinger. Jeg er helt enig, men jeg synes også at det er bra å åpne mange veier til å finne en jobb i sted av bare fokusere på en ting.

I tillegg av jobbsøking begynte jeg også med endre CV-en min – ja vel, igjen. Men tusen takk til alle som hjalp meg. Jeg fikk nye innsiktet i hva jeg kan eller må forbedre. Endre CV-en skal også ta mye tid, men jeg synes at den nye endringer er bedre enn hvordan CV-en se ut nå.

 

Forsøke en ny språkkafe…

Som du allerede kunne se på Facebook side min, hadde jeg siste mandag vært til en ny språkkaffe. Språkkafeen var på Grønland hos kafe Asylet. Det var en veldig fint sted, og veldig hyggelige menneskene. Men å være ærlig, jeg var synd at det fleste ikke kunne snakke engelsk. Hva jeg syns om språkkafeen hadde jeg allerede fortalt i den siste uken. Så på spørsmålet; skal jeg gå igjen? Jeg vet ikke ennå, men jeg tror ikke, dessverre.

 

Ukens sitat

Hver uke prøver jeg å finne et nytt sitat som passer til denne uken. Noe er veldig pent og andre er veldig morsomt eller godt å tenke på. Denne uken er sitatet;

Het moment dat je je eigen pad gaat volgen, is het moment dat je de held wordt van je eigen leven (Øyeblikket du følger din egen vei, er det øyeblikket du blir en helt i ditt eget liv)


Dette var mitt norske eventyr (18. uke) Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Ha en fin søndag og vi ses til en ny oppdatering!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg