MNE #15 | Spesial besøk!

Dessverre en lit sent oppdatering. Siste uke var foreldre min på besøk! En veldig hyggelig og fin uke hvor jeg kan fortelle mye timene om. Derfor var de lit vanskelig å lage en kort sammenligne. De overrask meg ikke når jeg glemt noe ting.

Mitt norske eventyr #15

Spesial besøk!

 

Ukens låt…

Denne uken er «Fergie feat. Axl Jack – Enchanté» (hyggelig å hylse på deg) min favoritt låt.

Samlinger av alle favoritt låter kan du finne her.

 

Søndag…

Gå rundt hele dagen i pyjamas. Dette er mål til en søndag, ikke sant? Nei, jeg menner at jeg var så fokusert på tingen jeg ville gjerne avslutte i dag, at jeg mistet alt omkring meg. Dette var hovedsakelig skrive på bloggen min, men også små andre ting som er ikke veldig interessant å fortelle om. Slik dag føles veldig godt.

 

Mandag…

Hva skinte solen så veldig godt idag. De begynner å bli kaldere, men da bryr jeg meg ikke om (du blir varmere når du gå) På grunn av solskinnet hadde jeg veldig lyst å gå på tur. Fordi jeg skal hjelpe idag med datakurs, hadde jeg kombinert turen. To time tidlig gikk jeg fra huset for å gå til to T-banestasjonen videre (i stedt av å gå til den nærmeste T-banestasjonen) På vei kjøpte jeg en flaske vann, og nyte jeg veldig fra den deilig høstvær. Til slutt var jeg omtrent femten minutter tidlige. Så jeg sier; bedre timing kan de ikke være.

I kveld begynte jeg med å rydde opp. Hos hjemme mitt er det alltid ren, men på onsdag skal jeg ha den lenge forventet, spesiale besøke. Så jeg må sørge for at alt er ekstra, ekstra ryddet opp. Men senere skal jeg fortelle mer om dette… Og videre? Vel, tidlig gå til sengen for å lese noe.

Mitt norske eventyr #15

Klippe ut, kopiere og lim inn

 

Tirsdag…

Har du det også av og til; våkne opp klokka seks, spiser frokost, og etter ett eller to time sover du fire timer ekstra mens du legget seg i går kveld klokka tolv? Så, i total sovet du ti eller elleve timer. Vel, dette vår mine morgen (veldig rart) Resten av dagen hadde jeg ryddet opp, dratt til matbutikken, og i kveld gikk jeg på språkkaffe.

 

Onsdag…

I dag er det en veldig spesiell dag, og litt spennende. Etter omkring fire måneder skal jeg møte foreldrene mine. For deres er det lit spennende, fordi det er deres første gang flyet alene. For meg var det litt spennende fordi jeg har vart en gang før på Gardermoen, men aldri med bilen min. Derfor visste jeg ikke hvilken vei jeg må gå. Til slutt gikk alt veldig bra og flott. Jeg hadde ventet fem eller ti minutter før jeg så foreldre min. Før vi dratt til hjemme mitt, hadde jeg overasket foreldre min med en litt matpakke som innholdet brødskive med ost, banan, melk og sjokoladekjekk. Selvfølgelig kunne vi spise lunsj hos hjemme mitt, men turen ta omkring førtifem minutter, og jeg har en følelse at det hadde spist nest etter hun dra fra hjemme sitt (hun dratt klokka fem i morgen!) Og jeg hadde rett, og hun var veldig fornøyd at jeg hadde tatt noen mat med meg.

Etter vi har ankommet hjem, hadde foreldre min overrasket meg med noen nederlandske godteri og kakke. Jeg tror det er ingen norsk ord for denne godteri og kakke, men på nederlandsk heter det «taai taai» og «drop». Fra søsteren min fikk jeg «stroopwafels». Dessverre var alt så deilig (sikkert etter så lange tid) at jeg spiste alt. Også har jeg noen problemet med SD-korte. Derfor kunnen jeg ikke ta noe fine bildene.

I ettermiddag har vi besøkt noen butikker, og viste jeg foreldre mine nærheten hvor jeg bor nå. Vi har spist tidlige middag (pannekaker) Og dratt etterhvert til hotellet. Der hjalp jeg foreldre min med innsjekken. Fordi det var en veldig tidlige morgen for oss alle, sovet vi i kveld veldig tidlige.

Mitt norske eventyr #15

Forvirrende romnummeret // Selvlaget matpakke

 

Torsdag…

Bare foreldre min har et hotellrom. Så jeg er sikkert på at det er ikke meningen at også jeg spiser frokost ved hotellet. Men spiser frokost med foreldre min på hotellet var veldig nydelig å begynne dagen. Etter frokosten dratt vi til hjemme mitt for å parkere bilen, og drikke noe kaffe. Senere dratt vi videre med T-banen til Oslo sentrum. Fordi T-banen hadde noe funksjonellfeil på sporen, hadde vi ingen annet valg å gå til sentrum fra stasjon Majorstuen. Fra stasjon Majorstuen gikk vi til stasjon Nationaltheatret, og videre gjennom Stortinget, Rådhusgata, stasjon Stortinget og til slutt Oslo City. Ved Oslo City tok vi en pause, og drakk vi kaffe ved Starbucks. Dessverre var det fortsatt problemer med T-banen, så vi må gå helt tilbake til stasjon Majorstuen. For meg var denne turen ingen problem, men jeg merket at det var lit for mye for foreldre min. Kanskje var det bedre å ta bussen, men på denne mate kunnen jeg vise foreldre min veldig mye av Oslo sentrum. Fordi det var en veldig lang tur, har vi ikke gjort noe spesielt på kvelden. På middag har vi spist spagetti ved hjemme mitt, og koser oss på tv-en.

Mitt norske eventyr #15

Med foreldre min ved Karl Johans gate

 

Fredag…

Også denne dagen har vi begynt med frokost ved hotellet. Etterpå har vi tatt en skogtur. Dette var en tøff men veldig morsom tur. Jeg sa hele tiden at de må passe på at det ikke faller, men den første som falte var? selvfølgelig meg selv, hahaha. Etter skogturen drakk vi noe kaffe med skoleboller ved et lite bakeri.

I kveld, som avslutting av denne finne dager, har vi spist middag hos en restaurant. Dessverre hadde restauranten vi først tenkt på ingen ledig plass. Derfor gikk vi til en annet restaurant, litt videre i gate. Dette var en Italiensk restaurant. Foreldre min bestilte lasagne og jeg en pizza Margarita. Som dessert bestilte moren min en mango sorbett, og faren min og jeg en banana split. Vel, egentlig var jeg som bestilte alt. Foreldre min var fortsatt overasket hvor rask jeg snakket norsk ved butikken i går. Det var derfor de spurte meg, kan du bestille for oss? Men det var ingen problem, jeg klarte det uten problem.

Etter vi var ferdig spiser middag, tok vi en liten tur til hotellet. Heldigvis har det sluttet å regne, men fordi det var mørkt, var de vanskelig å se noe fra Lysakerelven. Men se område i natten var også veldig vakkert å se. Ankommet på hotellet drakk vi noe kaffe, og så på tv til programma «The Voice Norge» (Sangen til Agnes Stock (På Kanten) traff meg hardt)

Mitt norske eventyr #15

Skogtur med foreldre min

 

Lørdag…

Dessverre var denne dagen den siste at foreldre min er på besøk. Fordi det må være klokka tolv på flyplassen, hadde vi ingen nok tid til å utforske noe. Derfor slappet vi lit av, snakket lit, og forberede vi oss på turen til flyplassen. Dette var fire veldige finne og hyggelige dager som jeg skal huske veldig lenge.

Siste dagene hadde jeg sovet ikke så mye. Etter jeg hadde dratt fra flyplassen, og sier farvel til foreldre min, sovet jeg to eller tre timer ekstra. I kveld begynte jeg å skrive på denne ukens oppdatering. I tillegg slappet jeg lit av ved å se på noen YouTube videoer, og på kokka 19.30 på tv til «Skal vi danse». Veldig deilig med resten av øl og potetgull. Hvem er din favoritt på skal vi danse? For meg var Helene og Jørgen den beste i kveld. (Klikk her for å se dansen når du har mistet det) Men dansen til Cengiz og Mai var også veldig vakkert å se. (Klikk her for å se dansen når du har mistet det)

Mitt norske eventyr #15

Mystisk vær

 

Ukens sitat

Hver uke prøver jeg å finne et nytt sitat som passer til denne uken. Noe er veldig pent og andre er veldig morsomt eller godt å tenke på. Denne uken er sitatet;

Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen.


Dette var mitt norske eventyr (15. uke) Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Ha en fin søndag og vi ses til en ny oppdatering!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg