MNE #109 | Et nytt kapittel i to liv 🇳🇴

Mitt norske eventyr #109 

Etter en pause av to månedene fikk jeg anledning til å skrive noen. Det skjedde jammen så mye at jeg ikke visste hvor jeg måtte begynne. Rett og slett har et nytt kapittel startet i to livet hvor vi drømte om for mange år…

Vi har funnet vårt prins og prinsesse på hvitte hesten. Når jeg snakker for meg selv er hun en jente med et så søt og godt hjerte. Jeg føler at jeg kan være meg selv, og ikke bli sjenert om de mest rare ting. Enn som forstår og aksepterer meg. Selvsagt har jeg nok å tilby tilbake, men jeg synes at det blir fint om hun forteller det selv… æh, jeg drømmer bort igjen når jeg tenker på henne.

Alt begynte i april 2018 da jeg ble kontaktet av hennes mor. Hun spurte meg om å delta på å bygge opp et norsk team. På denne tiden et nytt prosjekt som er nå kjent som «Smil Mot Kroppen». Kjæresten min som heter forresten Veruschka, deltok allerede i dette teamet. På sånn måten ble vi kjent med hverandre, og begynte vi å snakke mer med hverandre. I april 2019 besøket jeg hennes familien for å bli bedre skjent. Etter besøket så jeg Veruschka også, og det var kjærlighet på første inntrykk til begge. Vel, jeg hadde litt tvil. For det første er hun ti år yngre enn meg. For det andre var ikke meningen min å være forelsket i noen jeg jobber sammen med. Men kjærlighet overvunnet alt.

En måned senere, den andre besøket til familien viste jeg det sikkert. Jeg ønsker å dele livet mitt med Veruschka. Den 28. mai 2019, en dag så vakkert spurte jeg Veruschka om hun vil gifte med meg. Til spørsmålet svarte hun JA!

På tiden av skriving har vi funnet vårt huset i Sandane. Ikke vårt drømmehuset, den kommer senere. Vi bor sammen når vi er giftet oss. Imellomtiden skal vi dekorere huset sammen. Men mer om huset og bryllupet vårt kommer i løpet av neste innlegget.

Nedenfor finner du videoer til ansøket. Stor takk til hennes foreldrene, men altså til restauranten Mona Lisa i Sandane. De har hjulpet så godt med alle forberedelse. Musikken i videoer ble dessverre fjernet på grunn av copyright. Orginale musikken står derfor under videoen eller som lenk i beskrivelsen av videoen.