MNE #25 | Slut av denne uken

Det er veldig fint å være opptatt med alle greia, og hva jeg skal gjøre med bilen min. Men på denne måte var det mye å fange opp. Derfor brukte jeg disse dagene til å rydde opp huset, ordene den siste tingene jeg tok på meg fra Nederland, osv. Selvfølgelig var det nok tid for å slappe av. Se på den siste episoder av min favoritt tv-programma, lytte på musikk, og ta en tur f.eks. Snakket om turen… På lørdag se jeg en bil dekket av snø hvor noe hadde skrevet teksten. Veldig morsomt, men husk. Dette skal jeg aldri gjøre til annets eiendom! (iallefall snill at denne personen har skrevet navn sitt under teksten)

Mitt norske eventyr #25

Smil!

 

Ukens sitat

Hver uke prøver jeg å finne et nytt sitat som passer til denne uken. Noe er veldig pent og andre er veldig morsomt eller godt å tenke på. Denne uken er sitatet;

Livet begynner når du er 30år!


Dette var mitt norske eventyr (25. uke) Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Ha en fin søndag og vi ses til en ny oppdatering!

MNE #25 | Første gangen jeg fly alene…

I går kveld har jeg ankommet i Nederland (igjen), og i dag blir det veldig spennende. Men selv om jeg har veldig ambisiøse planer, klarte jeg å selge bilen min. Jeg er veldig fornøyd hvor mye penger jeg fikk for bilen min. Forelderen min var veldig overrasket, de hadde dette ikke forventet, haha :-). Men selge bilen min var ikke den eneste hva jeg hadde gjort i dag. Dagen begynte jeg først med en besøkte hos farmor. I kveld har jeg spist middag hos foreldre min. Det var veldig hyggelig at søsteren min også kommet på besøk. Mye tid til middag var det dessverre ikke fordi jeg må dra til flyplassen hvor jeg skal fly alene for første gang i livet mitt. Men selvfølgelig gikk også dette bra. Fly hadde dessverre noe forsinkelse, og derfor kommet jeg litt for sent på Gardemoen. Så, planen for å komme hjem gikk helt på vasken. Men heldigvis var det en drosje som kunne bringe meg hjem. Til slut var det klokka to tirsdag morgen at jeg var hjemme. Da blir en kort sovenatt fordi klokka tolv er det datakurs hvor jeg skal hjelpe til, og i kveld den siste språkkafe til denne år. Men ja, heldigvis var dette ikke den verste som kunne skje med mitt ambisiøse plan, ikke sant?

Mitt norske eventyr #25

Første gangen jeg fly alene…

 

Ukens låt…

Denne uken er «Taylor Swift – ?Ready For It?» min favoritt låt. Jeg har kjøpt hennes nye album «Reputation», og det er veldig bra album. Denne album er helt annerledes som hennes tydeligere albums, men jeg liker denne album veldig mye. «…Ready For It?» er den første låt på album, enjoy!

Samlinger av alle favoritt låter kan du finne her.

MNE #23 | Kjøredag 5

Idag har jeg ankommet i Norge. Fra denne dagen til jul bli jeg en veldig dårlig bloggskriver. Som jeg fortalte i mitt siste norske eventyr, hadde jeg tre store esker og andre greia på meg. For alt må jeg finne en god, ny sted i huset mitt. Dessverre har jeg ikke et veldig stort hus, så derfor blir det veldig vanskelig å pakke alt ut. Også tenkte jeg mye om hva jeg skal gjøre med bilen min. Egentlig vil jeg ikke selge bilen. Jeg har nettopp betalt veldig mye for noe oppmerksomhet. Men å være positivt, med alle pengene jeg sparer kan jeg veldig godt bruke for mitt norske eventyr.

Etter lang tenking har jeg bestemt meg at jeg skal fortsatte å selge bilen min. Lørdag neste uke skal jeg dra igjen tilbake til Nederland. I mellomtid skal jeg ta kontakt med noe Nederlandske bedrifter, og setter annonser på nett. Alle greia jeg trenger ikke eller har ingen plass hos hjemme mitt, skal jeg pakke igjen, og ta tilbake til Nederland. Mandager etterpå skal jeg fly tilbake til Norge (den første gangen jeg fly alene…) Jeg vet, det er et helt ambisiøs plan å være en dag i Nederland. Men jeg har en veldig god følelse at jeg denne gangen skal klare det.På grønn av at jeg må finne ut løsningen, blir det ingen «mitt norske eventyr 24»

Mitt norske eventyr #23

Kjøredag 5, jeg er hjemme!

 

Ukens låt…

Denne uken er «Ina Wroldsen – Strongest» min favoritt låt. Jeg fant denne låt siste uken, men whow, hva en veldig sterkt låt

Samlinger av alle favoritt låter kan du finne her.

 

Ukens sitat

Hver uke prøver jeg å finne et nytt sitat som passer til denne uken. Noe er veldig pent og andre er veldig morsomt eller godt å tenke på. Denne uken er sitatet;

En krone spart, er en krone tjent .


Dette var mitt norske eventyr (23. uke) Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Ha en fin søndag og vi ses til en ny oppdatering!

MNE #22 | Kjøredag 4

I dag kjørte jeg videre til Malmø. I kveld hadde jeg nok tid til å besøke kjøpesentrum. Helt overrasket møte jeg først julenissen, og etterpå en julekonsert. Her er en bilde jeg tok denne kvelden.

Mitt norske eventyr #22

Julenissen

Og her en video jeg tok denne kvelden

 

Ukens sitat

Hver uke prøver jeg å finne et nytt sitat som passer til denne uken. Noe er veldig pent og andre er veldig morsomt eller godt å tenke på. Denne uken er sitatet;

Nye ordene åpner nye dørene.


Dette var mitt norske eventyr (22. uke) Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Ha en fin søndag og vi ses til en ny oppdatering!

MNE #22 | Kjøredag 3

Den reise tilbake til Norge har jeg delt opp i to deler i stedt av en. Det er en veldig langt tur – 1500km kjøring – som du må være forsiktig for å ikke ha noe ulykker. Jeg forventet på forhand at det skal være tre slitsomme dagene i Nederland, og det var det sikkert. Slepe med tunge tingene, tenke hva jeg skal gjøre med alle greia, og prøve å selge bilen min. Dessverre den siste mål klarte jeg ikke, så nok å tenke om hvordan jeg skal fortsatt klare dette.

Turen til Tyskland gikk iallefall bra. Men når jeg ankommet i Tyskland var det som ett mareritt. Det var veldig mye veiarbeid, ingen parkeringsplass foran hotellet, og en jul-amusementspark med veldig mye folk rundt hjørne. Det tok meg virkelig to timene for å finne en parkeringsplass. Men… etterpå kunne jeg nytte fra den jul-amusementspark. Det var et veldig stort amusementspark. Dessverre glemte jeg mine gode kamera, men jeg håper at bildene nedenfor sier nok.

Tyskland
Tyskland

(Bilder 1 av 6)


MNE #22 | Nesten alt gikk som planlagt

Disse tre dagene var veldig travelt dagen. Men… nesten alt jeg hadde planlagt klarte jeg å gjøre.

Onsdag

Onsdag begynte jeg med en avtalen. I ettermiddag begynte jeg med å flyte ut møbler fra lager. Meste tingene er allerede solgt, og andre tingene kan jeg så lenge sette hos foreldre min. Heldigvis er det ikke så mye møbler. Bare to senger, skrivebord, og lite andre møbler. Men vel, lager er iallfall nesten tomt! Det står fortsatt fem esker i lager. To av dem må jeg undersøke hva det inneholder, og den andre tre skal jeg ta med meg til hjemme i Norge.

Torsdag

I dag har jeg ingen bil fordi bilen min trenger noe oppmerksomhet. Fra bilverksted reiste jeg til Haag sentrum for å gå til frisøren. Det var veldig lenge siden at jeg var her, men alltid så hyggelig å komme. I ettermiddag har jeg slappet av i hotellrommet fordi jeg må vente ca. to timer før billedverksted er verdig med bilen min. Oppmerksomheten koste veldig mye penger, men alt er i orde. I kveld hadde jeg, samen med familien min spist middag ved restauranten. Veldig fint å se alle igjen. Jeg fikk også noe gaver fordi jeg har nesten bursdagen min, men da bli jeg i Norge.

Fredag

På fredager tok jeg alt roligere. Først besøkte jeg farmoren min. I ettermiddag hente jeg den siste elsker fra lager for å undersøke hva det inneholder. Meste tingene kunne jeg direkte gi bort eller kaste til søppelen. På slutten av dagen spiste jeg middag hos foreldre min, og si farvel. Ja vel, i morgen skal jeg dra tilbake til Norge.

Mitt norske eventyr #22

Lager er tomt

MNE #22 | Kjøredag del 2

Jeg har ankommet i Nederland! Som jeg fortalte i går var jeg litt rett for masse trafikkopphold i Tyskland fordi det er omkring Hamburg veldig mye veiarbeid. Men til slutt gikk alt fortere. Bare i Nederland var det veldig forferdelig trafikkopphold, selvfølgelig. Men i Tyskland opplevde jeg noe veldig rart. Jeg kjørte på motorveien. Etter jeg ser bak meg, se jeg en politibil ankommet mot meg i full fart. Akkurat for meg begynte politibil kjøre saktere, og et litt øyeblikk senere ser jeg noe rød lys bak bakruten av politibil. Først tenkte jeg at politi vil stoppe meg. Kanskje fordi jeg hadde på meg sykkelen. Men hva er feil med dette? Heldigvis ser jeg teksten «danger, gevaar, gefahr». Jeg tror det var ett eller to kilometer senere at tekstene endret til «stopp politi», og politi begynte å bremsen mitt på motorveien! En politibetjent hoppet ut av politibil, løp mot kanten av veien, og to sekunden senere gjorte politibilen med høyt fart videre. Jeg kunne dessverre ikke se hva de hadde plukket opp av veien, men det var iallfall veldig rart. Resten av turen til Nederland gikk iallfall veldig bra. Etter jeg ankommet i hotellet i Nederland hoppet jeg i badekar, og sovet jeg veldig tydelige.

Mitt norske eventyr #22

Politibil mitt på motorveien

MNE #22 | Kjøredag del 1

God morgen kjære alle. Jeg nytter nå fra en deilig frokost, og i tillegg skriver jeg denne innlegg. I går har ankommet i Kolding, Danmark, og i dag skal jeg dra videre til Nederland. Det var veldig sent når jeg dratt bort i går. Derfor har jeg ankommet på hotellet rund klokka 21.00. Men selv om det var sent, og jeg hadde en kort natt å sove, har jeg sovet veldig godt. Men nå skal jeg ta en kopp kafe til, og den skal jeg dra videre. Turen i dag skal være ca. 8 timene. Jeg håper at jeg har ikke mye trafikkopphold i Tyskland, fordi den jeg kan være i Nederland ca. klokka 17.00 / 18.00…

Mitt norske eventyr #22

Ready to go!

Mitt norske eventyr #22

Trafikkopphold

Mitt norske eventyr #22

Stakkers klovn

 

Ukens låt…

Denne uken er «Marco Borsato – Thuis» (hjemme) min favoritt låt.

Samlinger av alle favoritt låter kan du finne her.

MNE #21 | Forberede for en lange tur…

Hu? Er det allerede søndag… Hvorfor går tiden så fort? Var jeg så travelt det siste dagene? Iallfall, fra torsdag til og med søndag har jeg begynt å rydde opp huset mitt. Også har jeg begynt å pakke tingene jeg skal ha på meg neste uken. Ja vel, neste uken jeg skal ta en veldig langt tur for en kort besøk i Nederland. Jeg må flytte ut møbler fra lager, oppmerksomhet på bilen min, selvfølgelig hilsen på familien og vennene min, og noe andre ting. Egentlig føles det veldig rart å gå etter ca. 5 månedene tilbake til Nederland. Jeg kan akkurat nå ikke forklare hvorfor det følles rart, men kanskje neste uken kan jeg fortelle deg mer. Jeg gleder meg iallfall veldig mye å se familien min igjen.

Mitt norske eventyr #21

Søndag pannekakerdag?

Mitt norske eventyr #21

På vei hjem så jeg denne kunstverk

 

Ukens sitat

Hver uke prøver jeg å finne et nytt sitat som passer til denne uken. Noe er veldig pent og andre er veldig morsomt eller godt å tenke på. Denne uken er sitatet;

Life isn’t about finding yourself. Life is about creating yourself.


Dette var mitt norske eventyr (21. uke) Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Ha en fin søndag og vi ses til en ny oppdatering!