Mitt norske eventyr #53 | Et nytt spennende prosjekt

Mitt norske eventyr #53

Presentere virksomheten min 😊

Tirsdag 03. juli: Idag skal jeg direkte begynne med å fortelle om et nytt prosjekt, nemlig MVW-Solutions. Grunnen er at det skjedde mye med dette prosjektet i det siste.

Først og fremt, hva er MVW-Solutions? MVW-Solutions er en egen virksomhet hvor jeg tilbyr kunnskapen og erfaringen min til bedrifter. Hovedfokus ligger på Windows serveradministrasjon og sky-løsninger. Man kan tenke på bl.a. bygge opp, administrere og monitorer servere og servermiljø. Gode kunnskaper og erfaring med System Center produkter, VMWare vSphere og Citrix er absolutt til stede. På nettside «MVW-Solutions.eu», under historie, forteller jeg tre grunner hvorfor jeg oppstartet denne virksomheten – eller bare klikk her.

Begynne en egen virksom kan være en stor utfordring. Hva ihvertfall meg alltid holdet tilbake er regler og lover. Da MVW-Solutions er registrert som norske virksomhet, kan dette være en ekstra stor utfordring. Den norske lov og regler er helt annerledes enn Nederland. Det samme gjeller også for språket. At jeg fortsatt begynte en egen virksomhet er at jeg få støtte fra kommunen. Jeg mener ikke i form av penger, men mer med den utfordringer som jeg har nå. Selvsagt er jeg ikke den eneste med disse utfordringene, så derfor har Asker kommunen oppstartet «GründerSjansen» prosjektet. I samarbeid med Bærum-kommunen skal de veilede 20 utlendinger med å opprette en egen virksomhet. 31. mai fortalte jeg at jeg fikk godkjenning fra kommunen., og det var til dette prosjektet. Sagt med andre ord betyr det at kommunen også meg skal hjelpe med å opprette en virksomhet.

Allerede 19. juni måtte jeg holde en presentasjon om forretningsideen min, og etter min følelsen gikk det kjempe bra. Jeg hadde laget en kort PowerPoint presentasjon med hvem jeg er, hva er forretningsideen min, og hva jeg trenger mest hjelp til. I september er det igjen et møte. Den skal vi få tildelt en veileder som skal hjelpe oss videre i de neste fire måneder med våre virksomhet – allerede veldig spennende!

I tillegg av dette prosjektet var jeg i de siste ukene veldig opptatt av å opprette en ny nettside «MVW-Solutions.eu». Jeg er veldig fornøyd med resultatet mens jeg fortsatt ser noe ting som kan gjøres mye bedre. Dermed må jeg også finne tid til å oversette tekster på engelsk. Alt i alt er jeg veldig glad at jeg kunne lage en gode basis.

Herunder er noen lenkene for å finne mer informasjon og fremgangen til «MVW-Solutions.eu». Dermed finner du også lenken til kommunens prosjektet.
Lenk til MVW-Solutions nettside: MVW-Solutions.eu
Lenk til MVW-Solutions Facebook-side: fb.com/MVWSolutions
Lenk til MVW-Solutions LinkedIn: linkedin/company/MVW-Solutions
Lenk til GründerSjansen Facebook-side: fb.com/GründerSjansen

#Personlig   #MVWSolutions   #egenvirksomhet   #Norge   #GründerSjansen   #MittEventyr   #juli   #2018

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg