Mitt norske eventyr #43 | Ikke helt som planlagt

Mitt norske eventyr #41

Liten improvisasjon

Søndag 29. april: Idag gikk den «Oslo Skriveklubb» ikke helt som planlagt. Som jeg skrev forrige uke skulle vi idag egentlig fortsette med å skrive vårt selvtenkte fortelling. Istedenfor oppstå en litte diskusjon om hva er faktisk målet av denne skriveklubben. Alt i alt blir vi til slutt enig om at alle skal skrive sitt egen fortelling. Vi kan for eksempel skrive 45 minutter, og etter hvert ta en litte (kafe)pause. I denne pause kunne vi utveksle vært skrivematerial til et annet person. På denne måten få vi feedback om hva vi har skrevet. Rett og slett som jeg har beskrevet klubben på både Facebook og Meetup.

Spørsmål er bare; hva skal vi gjøre med den selvtenkte fortelling? Skal vi fortsette eller blås i det? I den litte diskusjonen idag var vi raskt enig om at vi skulle blåse bort fortellingen. Når jeg skriver dette innlegg tenker jeg at vi fortsatt kunne fortsette fortellingen. Ideen for å lage sånn fortelling har kommer fram tankegangen; ved å skrive samme, den kan vi lære fra hverandre. Det har også sikker å medføre at vi satt sammen med bare mennesker fra språkkafeen. For å ikke gå rundt gruten for mye prøver jeg å si at vi kanskje kan dele opp klubben i to grupper. Den ene gruppe skal skrive for seg selv, mens den andre gruppe skal fortsette den selvtenkte fortelling. Hva synes dere fra denne ideen?

Dette var mitt norske eventyr (43. uke) Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Ha en fin søndag og vi ses til en ny oppdatering!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg