Mitt norske eventyr #42 | Oslo Skriveklubb

Mitt norske eventyr #42

Tusen takk alle som har kommet idag!

Søndag 22. april: Idag den andre gang av Oslo Skriveklubb, og det var et stort suksess! Det kommet iallfall mer mennesker enn den forrige gang. Bortsett fra å nytte kaffe, og snakke med hverandre, har vi også skrevet en tekst – hele meningen av en skriveklubb, ikke sant? Ideen vi oppdaget var at en person begynner med en setning, og den andre person lager én andre setning basert på den første setning osv. Etter min mening har vi laget en veldig morsomt fortelling. Det er også godt synlig, men veldig morsomt å se at vi alle har andre ideer. Dette er iallfall teksten vi skrevet sammen;

«Det var en gang en ung jente som nytter solen. Plutselig begynte det å regne. Derfor følte hun seg veldig dårlig fordi hun ikke hadde en paraply med seg. I tillegg var det ingen plass å hjemme seg, unntatt en gammel bil som var på den andre siden av gaten. Politiet trodde på at hun var en tyv. Av den grunn har de tatt hånd på henne. Men hun hadde noen våpen med henne, så hun begynner å tenke å skade politiet. Men politiet hadde ikke rett fordi de trodde på at det ikke er en ekte våpen. Politiet hadde rett. Da hun fortsatt bestemte seg for å skite, kommer bare godteri ut dette våpen.»

Nesten søndag vi skal fortsette denne fortelling!

Dette var mitt norske eventyr (42. uke) Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Ha en fin søndag og vi ses til en ny oppdatering!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg