Mitt norske eventyr #42 | Drammen

Mitt norske eventyr #42

På vei til Drammen

Lørdag 21. april: I skrivende stund sitter jeg nå i toget, på vei til Drammen. På mitt andre hand holder jeg en kafe, som jeg nettopp bestilte i et butikk på Lysaker stasjon. Beslutningen til å dra ditt har kommet helt plutselig. Siden kl. 5 var jeg allerede opptatt av å skrive et innlegg hvor jeg gi meningen min om norskkurs og norskprøver generelt – klikk her hvis du ikke har lest innlegget. Jeg leg merke til at å skrive av og til slik tekster er kjempe fint. Dette hjelper i hvert fall meg godt til å slippe tankene ut av hodet mitt. Da klokken slår 10 tenkte jeg; kanskje det skal være fint til å blåse ny, fresk vind gjennom hodet mitt. Forstår meg ikke feil, den eneste jeg mener her er at man må av og til gå bort fra hva man er opptatt av. Jeg tror at mange kan være enige med meg at det er fullstendig håpløs å sitte hele dagen foran datamaskin, bare for å skrive tekster, ikke sant? Uansett, selvsagt kunne jeg dra til Oslo sentrum, men plutselig kommet ideen; hvordan skal det være hvis jeg dra til et annet, ukjent sted? Utforske Norge litte grann mer, og i tillegg øve litt norske språket? Dessuten har været «endelig» endret seg til «iskrem været» – masse sol, glede, og ikke minst; jenter i korte finne kjøler, mest sexy solbriller og svingene håret 😍 Ok da? den friske luft har allerede påvirket tankene min, hahaha.

Mitt norske eventyr #42

Utkikk fra toget

På forhånd hadde jeg ikke undersøkt hva man kan gjøre i Drammen, så hva jeg skal gjøre, jeg aner ikke – bortsett fra å titer kvinner selvfølgelig. Uten videre tullinger, jeg gikk ut på stasjonen «Drammen». Lik i nærheten fant jeg en bru hvor jeg tok de to bildene nedenfor;

Mitt norske eventyr #42

Utkikk fra brua

Mitt norske eventyr #42

Ved andre siden finnes togstasjonen

Jeg fant en butikk hvor jeg hentet mitt første iskrem denne år! (Neste gang jeg skal smile litt mer :-))

Mitt norske eventyr #42

Spiser iskrem (med en seriøs blikk)

Da jeg var ferdig med å spise iskremen, fortsette jeg turen min. Jeg aner ikke i den hele tatt hvilket retning jeg gikk til, men jeg synes at det er idag ikke så viktig. Uansett, helt plutselig oppdaget jeg en bygning med to morsomme maleriene.

Mitt norske eventyr #42

Morsomt maleriet på bygningen

Mitt norske eventyr #42

Et annet morsomt maleriet på det samme bygningen

Etter min mening allerede, er den fineste av Drammen at det finnes mye vannkanter man kan gå. Stor respekt forresten til dem som sto på vannet!

Mitt norske eventyr #42

Jeg håper at det ikke faller 🙂

Det bildet nedenfor var allerede den siste bildet jeg tok idag. Etterhvert fant jeg en stor kjøpesentrum hvor jeg nyttet en deilig kopp kaffe. Selvfølgelig har jeg sett rundt i forskjellige butikker, og dratt kort tid senere tilbake retning hjemme. Det var en kjempe nydelig dag som jeg sikkert skal gjenta!

Mitt norske eventyr #42

Tilfeldige blomster

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg