Mitt norske eventyr #40 | Koselig søndag

Mitt norske eventyr #40

Hos språkkafe Sagne

Søndag 08. april: Påske ferien er over, og språkkafeen Sagne er endelig åpen igjen! Dette betyr at jeg, egentlig som vanlig, denne dagen begynte ved Espresso House. Her nyttet jeg fra en deilig kaffe, og skrev jeg nye innlegg på bloggen min. Da det blitt tiden, dratt jeg til språkkafeen. Her hadde vi snakket om forskjellige emner, bl.a. utrykk og språk – det var iallfall veldig lærerik. Om kvelden var jeg invitert til å spisse middag hos en god venn. Jeg skulle egentlig gå sammen med et annet person, men denne personen avlyste invitasjon på siste øyeblikk. Selv om jeg dratt alene, hadde jeg fortsatt en veldig hyggelig kveld. Jeg møtte nye, hyggelig folk, og ble kjent av andre kulturer. Dessverre har jeg glemt hva middag retten heter. Det var iallfall persisk mat – kjempe deilig! Retten besto av ris, bønner, og forskjellige grønnsaker.

– Viste du at bønner kan betyr fire forskjellige ting, nemlig; farmer, beans, pray, og bottom.

Mitt norske eventyr #40

Norskkurset i fremtiden

Jeg viste forresten ikke at å snakke godt engelsk blir så vanskelig nå. Enten jeg snakker for mye norsk, eller jeg begynner å glemme den engelske språk. Dette var ihvertfall en stor overraskelse for meg, men jeg synes at dette har også sine sjarmen.

– Je suis désolé, kan du gjenta? Jag förstår dig inte. Ben ik gek aan het worden, or is it just confusing speaking multiple languages? Ich habe wirklich keine Ahnung!

Dette var mitt norske eventyr (40. uke) Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Ha en fin søndag og vi ses til en ny oppdatering!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg