Mitt norske eventyr #40 | Rikshospitalet

Mitt norske eventyr #40

Bilde ikke tatt i Rikshospitalet

Onsdag 04. april: Som jeg siste mandag fortalte, for idag har jeg fatt en avtale på Rikshospitalet. Hvordan dette avtale gikk? Sammenlignet; jeg kommer ikke å glemme denne dag snart. Bortsett fra at jeg ca. 3,5 time vært i sykehuset, hadde legene undersøkt meg fra topp til to. De hadde nemlig tatt tre forskjellige prøver. I tillegg har jeg også fatt en rekke nye medisiner. Hele undersøkelse overtok meg litt, fordi når man ha et sammenlignet tilfelle i Nederland, den skal man ikke få så raskt alle disse prøver, særlig for sykdommer det testet meg idag. Likevel er jeg glad at de gjøre dette, den vet jeg iallfall etterhvert hva slags sykdommer jeg ikke ha.

– Spurte den ene lege til den andre: Hvor mye prøve vil du ha? Uhm.. jeg tror at 4 millimeter må være nok…

En av den prøven det hadde tatt, må jeg om tre dager besøke en vastleggen igjen – noe å gjøre med 2 suturer. Etter sykehusbesøket har jeg derfor ringet rundt til forskjellige fastlegen. Egentlig igjen et bevis hvor viktig det er å ha en fødselsnummer istedenfor en D-nummer. Den ene vastlege har bare tid på slutten av mai, og den andre behandler ingen personer med bare en D-nummer lenger – huff da. Heldigvis blir jeg godt hjulpet hos legevakten, og kan jeg alltid ta kontakt med rikshospitalet hvis nødvendigvis. Sikkert at dette skal ordne seg. Jeg skal holde dere oppdatert!

– «Ja, vi har nok plass. Åh, vent, du har bare et D-nummer. Nei dessverre, personer med en fødselsnummer har litt mer prioritert. Men vi kan lage en avtale på slute av mai?» – svare av en av fastlegene jeg hadde ringet.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg