Mitt norske eventyr #35 | Tilbakemelding fra testen igår

Mitt norske eventyr #35

Oi, det bli en veldig kalt dag…

Onsdag 28. februar: Det skal kanskje ikke overraske dere i den hele tatt. Men fra 24 oppgavene fra testen igår, hadde jeg bare en dum feil! Fra den ca. 10 oppgavene til B1 nivået hadde jeg 2 eller 3 feil svar! Sikkert hvis jeg hadde litt mer tid, den hadde jeg også disse oppgavene riktig. Bortsett herfra, egentlig kan jeg konkludere at jeg i 8 månedene tid har gjord større fremgang enn jeg egentlig trodde på forhand. På grunn av de kjempe bra resultatene, har jeg derfor bestemt meg å ikke fortsette dette kurset. Istedenfor har jeg vært på kino å se filmen «Den 12. man». Den har jeg fortsatt lært noe nytt om den norske historie!

Men tilbake til den norskkurset. Da jeg ikke skal fortsette norskkurset, hva skal jeg gjøre nå? Vel, egentlig jeg har allerede bestemt meg å ta et nytt norskkurs som skal begynne den 12. mars. Min første tanke var å gå direkte til B2 nivået, men senere har jeg bestemt meg å ta norskkurset i midten av B1 nivået. På denne måten har jeg tre muligheter igjen. Første er at jeg kan gå et stegg tilbake, hvis norskkurset blir for vanskelig. Den andre to mulighetene er å gå til den siste delene av norskkurset B1, eller gå direkte til norskkurset B2. Men dette er selvfølgelig helt avhengig hvor flott norskkurset den 12. mars går.

Obs. Jeg snakker veldig mye om språknivået i den siste innleggene. Hvis du fortsatt har ingen ide hva dette betyr, den kan du klikke her. Denne lenken fører du til en PDF-file som kan gi deg god inntrykk.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg