Mitt norske eventyr #33 | Andre forsøk på ski!

Mitt norske eventyr #33

Velkommen i vinterparken

Søndag 18. februar: Fra Learn2ski fikk jeg idag en ny læretime, fordi det har vært så mange feil siste tirsdag. Derfor hadde jeg denne gangen forberedt meg bedre. Først og fremst har vi laget et avtale i ettermiddag. Da jeg reiste kl. 11.00 hjemmefra, hadde jeg iallfall nok tid for å ordne alt. Og det var bedre også. Idag var køen, for å hente utstyr, igjen sykelig langt. Nå forstøtt jeg også hvorfor det gikk feil siste tirsdag. Jeg fant ut, for å hente utstyr til langrenn, at du må ta utgikassen som ligger helt bakerst. Dette var den eneste utgikassen til langrenn. En utgikassen til venstre var for å hente snowboard, og den andre fire utgikassen var til alpinski. Også fins ingen plakater ovenfor utgikassen , så hvordan kunne jeg vite dette?

Læretime selv gikk veldig bra. Selvfølgelig har jeg falt noen ganger, men dette er den beste måten å lære, ikke sant? «Time fly?s when you have fun» gjeller også til denne timen. Før jeg viste var tiden over. Etter kurset har jeg prøvet flere ganger til. Hver gang jeg falte spurte mennesker hvordan det går. Jeg sa at alt var i orde, men å være ærlig gikk det egentlig ikke så bra. I begynnelse kunne jeg sette meg i gang, men senere bli jeg mer stikket vast i snøen. Derfor falte jeg i den mest rare posisjoner at føttene min bli veldig vond. Jeg har prøvet mange ganger å fjerne snøen under skien. Men til slutt var jeg bare opptatt av denne opphevelsen, at jeg gi opp. Jeg har ikke sett andre mennesker gjøre det samme opphevelsen så mange ganger. Også, med å hente utstyret, og gi utstyret tilbake, hentet personen utstyr uten rydding. Igjen, jeg vet absolutt ingenting om ski, men jeg tror at personen må ha smøret skien først, ikke sant? Bortsett fra denne hendelsen hadde jeg en veldig hyggelig dag, og har jeg fatt en veldig god inntrykk hva skien er. Alt med stor takk til Learn2ski. Sikkert at jeg vil fortsette å lære skien, og fast bestemt at en gang jeg skal skien hele korketrekkeren. Men først skal jeg spare til bedre utstyr…

Bortsett at solen ikke viste seg i dag, og at jeg var veldig opptatt av å lære å gå på ski, kunnen jeg iallfall ta to ekstra fine bildene.

Mitt norske eventyr #33

Tilfeldige bilder

Mitt norske eventyr #33

Ved korketrekkeren

Dette var mitt norske eventyr (33. uke) Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Ha en fin søndag og vi ses til en ny oppdatering!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg