Mitt norske eventyr #32 | Morsomt spil på språkkafen

Mitt norske eventyr #32

Ikke sponset, det er bare veldig god kaffe

Søndag 11. februar: Du kan kanskje allerede gjette… ja vel, igår har jeg bare jobbet hard med den siste stegene av presentasjonen min. Jeg tenkte å fortelle litt om presentasjonen, men jeg tror at det skal være raskt kjedelig. Så derfor skal jeg gå direkte videre til idag. Denne dagen begynt jeg hos Espresso House. Her har jeg jobbet på bloggen min for flere timer. Etterpå har jeg tatt trykk til språkkafeen Saga.

Hos språkkafeen har vi gjort en veldig morsomt spil. Først må gruppe bestemme hvilket tema gruppe vil bruke. Temaet kan f.esk. være musikk, natur osv. Vi har bestemt oss å bruke temaet dyr. Hver person må nå skrive et dyrenavn på en lappe. Denne lappe gi hver person til personen som sitter på høyere siden. Denne personen må stikke lappen på pannen sin. Pas på at denne person ikke se hva bli skrevet på lappen. Dette er fordi man må gjette hvilket dyr man er. Så du må være flik for å komme med spørsmålet f.eks.; kan jeg bo i Norge? har jeg hæle? kan jeg bo i vannet? osv. Hvis svaret bli ja, den kan man stille et annet spørsmålet eller bli turen til den neste personen. Jeg var iallfall den siste person som gjette hvilket dyr jeg er, og dette var en frosk. Dyret jeg valgte til den andre person var en katt.

Dette var mitt norske eventyr (32. uke) Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Ha en fin søndag og vi ses til en ny oppdatering!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg