Mitt norske eventyr #32 | Generasjonskafe

Mitt norske eventyr #32

Generasjonskafe

Torsdag 08. februar: Allerede to uken siden hørte jeg via språkkafeen Røa om det skal være en generasjonskafe idag. Denne kafeen er en helt ny ide, og skal idag starten for første gang hos seniorsentrum Røa. Som du kanskje kan gjette fra navnet, alle mennesker i alle alder er velkommen. Man kan komme for å drikke kaffe, og snakke med folk. Eller hvis man har ikke lyst på kaffe, blir det også te og limonade servert. Og til dem som er litt sulten kan man kjøpe vafler eller suppe (jeg kan begge anbefale 😉) Uansett, man kan også komme for å strikke, spile sjakk, eller gjøre et brettspill. Til den ungene er det nok leke og tegninger.

Mitt norske eventyr #32

Scrabble

Jeg har samen med personen fra språkkafeen (beklager at jeg glemte navet din) spilt Scrabble. Heldigvis fikk jeg senere litt hjelp av en annen person. Noe ganger hadde jeg bokstaver hvor jeg ikke kunne finne et godt norsk ord til. Men samen funnet vi veldig gode ordene. Jeg har ikke regnet ut poengene, men jeg tror at vi har fant denne runde. På bildene ovenfor kan du se den ordene via har laget.

Mitt norske eventyr #32

Deilig suppe

Dette er den deilig suppe som jeg kan sikkert anbefale!

Mitt norske eventyr #32

Datoer til neste generasjonskafe

Neste gangen at det skal være et generasjonskafe er den 12. april. Adressen er Røa seniorsentrum (Vækerøveien 207, 3. etasje) eller gi meg beskjed. Alle er velkommen, uansett din alder!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg