Mitt norske eventyr #30 | Alt rolig

Mitt norske eventyr #30

Det snør igjen, YES!

Tirsdag 23. januar: Egentlig var det igjen fem rolige dager. Tirsdager begynt jeg med å hente kaffe hos Espresso House. Ved kafeen har jeg skrevet videre på bloggen min, svaret til noe e-post, og gjorde jeg litt jobbsøking. Etterpå har jeg vært til språkkafeen ved bibliotek Majorstuen. På vei hjem begynte å snør igjen, YES! Dessverre dagen etterpå endret snø i regn, NEI! Men jeg er helt sikkert at det skal komme nok snø igjen.

Mitt norske eventyr #30

Veien blir rydder opp for meg

På onsdag og torsdag har jeg forsett å skrive på bloggen min. At jeg skriver nå så mye på bloggen min, er fordi jeg vil prøve å ha mindre stress. Jeg mener at det krever veldig mye tid for å skrive et godt innlegg. Innleggene blir nemlig bedre når du skriver i dag, og kontrollere i morgen. Nå har jeg funnet et balanse at å planlegge fire eller fem innleggene. Eneste mindre mate er at innleggene som kommer hver dag online, er mer enn en uke gammel. Men for meg er den viktigste at jeg skriver riktig, ikke har skrevet en eller to linje, og at dere forstå hva jeg har skrevet. Uansett, i tillegg har jeg også sett videre til min favoritt TV-serie «Scorpion», «Supergirl» og «The Flash». Dessverre begynner mitt andre favoritt serie «Once Upon a TIme» i mars. Men jeg syns at det er fint, der er nok å se.

Hva jeg har gjord på fredag skal deg kanskje ikke overrake. Jeg har vært videre med å installere oppdateringer. Å gå til en nyere Windows 10 versjon krever så mye tid, at det blir alltid spennende når du starter installasjon. Uansett, selv om jeg har gjord mange endringer på systemene, klarte jeg dessverre ikke igjen å installere den siste versjon.

På lørdag har jeg gjord veldig mye tingene, men dessverre ikke alt er interessant å fortelle om. I hovedlinje var det ryddet opp huset mitt, ser videre på mitt favoritt serier, og lytte til podkasten «The minimalist»

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg