Mitt norske eventyr #26 | Romjulen

Hei hei alle samen. Jeg håper at dere hadde en veldig flott jul. Jul var for meg bare skrive på bloggen min, og det var mye å skrive om. Men jeg var ikke helt alene. Første dag etter jul inviterte Jakob meg til å spise middag hos hjemme sitt. Han lagte hjemlaget spagetti, og jeg tok på meg øl. Etter middag har vi se tre filmer; Hacker, Last Passenger, og Hijacked Flight 285. Veldig gode filmer som jeg kan sikkert anbefale deg. På vei hjem begynte det å snør igjen, jhee! Veldig fint å se den freske snø. På denne måte var det veldig enkelt å komme hjem. Fotsporene gikk fra T-banestasjonen, men vike vei må jeg gå nå, haha!?

Hvilken vei!?

Hvilken vei!?

Og denne snøvennene så jeg torsdag på vei til sykkelverksted.

Snøvennene

Snøvennene

På fredag selvfølgelig datahjelp. Så hvis du trenger hjelp, bare følg skiltene.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Men det skjedde mer. På onsdag har jeg solgt mitt Logitech speakersystem. Dette var mitt første gangen jeg solgte noe på finn.no. Veldig rart egentlig. Det er ikke den første gangen jeg solgte noe på Internett. Men nå var det på norsk, og norske pengene. Men det gikk helt fint. Nå håper jeg at den andre tingen også bli raskt solgt.

Også fikk jeg noe tid for å lytte på musikk. Jeg fant ut at Lea Michele har en ny album; Places. Det er en veldig, veldig bra album. Det samme for Taylor Swifts nye album; Reputation. Men selv om jeg lyttet veldig mye til disse to nye albumer, klarte jeg ikke å lyte 100.000 låter i 6år. Men iallefall en god mål til neste år, ikke sant?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg