Mitt norske eventyr #22 | Nesten alt gikk som planlagt

Disse tre dagene var veldig travelt dagen. Men… nesten alt jeg hadde planlagt klarte jeg å gjøre.

Onsdag

Onsdag begynte jeg med en avtalen. I ettermiddag begynte jeg med å flyte ut møbler fra lager. Meste tingene er allerede solgt, og andre tingene kan jeg så lenge sette hos foreldre min. Heldigvis er det ikke så mye møbler. Bare to senger, skrivebord, og lite andre møbler. Men vel, lager er iallfall nesten tomt! Det står fortsatt fem esker i lager. To av dem må jeg undersøke hva det inneholder, og den andre tre skal jeg ta med meg til hjemme i Norge.

Torsdag

I dag har jeg ingen bil fordi bilen min trenger noe oppmerksomhet. Fra bilverksted reiste jeg til Haag sentrum for å gå til frisøren. Det var veldig lenge siden at jeg var her, men alltid så hyggelig å komme. I ettermiddag har jeg slappet av i hotellrommet fordi jeg må vente ca. to timer før billedverksted er verdig med bilen min. Oppmerksomheten koste veldig mye penger, men alt er i orde. I kveld hadde jeg, samen med familien min spist middag ved restauranten. Veldig fint å se alle igjen. Jeg fikk også noe gaver fordi jeg har nesten bursdagen min, men da bli jeg i Norge.

Fredag

På fredager tok jeg alt roligere. Først besøkte jeg farmoren min. I ettermiddag hente jeg den siste elsker fra lager for å undersøke hva det inneholder. Meste tingene kunne jeg direkte gi bort eller kaste til søppelen. På slutten av dagen spiste jeg middag hos foreldre min, og si farvel. Ja vel, i morgen skal jeg dra tilbake til Norge.

Mitt norske eventyr #22

Lager er tomt

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg