Mitt norske eventyr #9 | God bedring

Denne uken var en uke hvor jeg var syk, men det tilbudte også mulighetene å gå videre til f.eks. bloggen min. Men, til slutten av denne uken, fikk jeg heldigvis muligheter å gjøre fine andre tingene. Nysgjerrig? Les rask videre…

Mitt norske eventyr #9

God bedring

 

Mandag, Tirsdag, Onsdag, og Torsdag…

Jeg var så spent på denne uken. Jeg hadde planlagt mye tingene å gjøre, jobber på mållisten, og selvfølgelig nytte fra solen. Men dessverre. I stedet hadde jeg nesten vært hele uken innen. Jeg hostet lungene ut av kroppen min – fortsatt – og tok masse aspirin. På den positiv siden tilbyr det mye mulighetene å jobbe lit videre til nye innleggene. Neste uke skal skje morsomme tingene, og uken etterpå forventer jeg helt kaos (på den mest positiv måten) Neste uke er Oslo BMW Marathon kick-off, og uken etterpå skal hendelsen virkelig begynne. Slik som Oslo Jazz Festival, vil jeg også hjelpe Oslo BMW Marathon som frivillig. På denne grunnen skal jeg ikke ha nok tid på bloggen. Så til slutt egentlig en god balanse!

Også tilbyr denne dagene mulighetene å øve mer med Duolingo. Veldig morsomt at jeg, i tillegg til den norske øvelser, også har fulført den engelske øvelser. Jeg har nå begynt med å øve svensk. Vel, egentlig bare for å fullføre hverdagens streak. Jeg mener, fordi jeg fulførte beke den norske og den engelske språk må jeg i tillegg gjøre noe annet for å beholde hverdagens streak.? Haha, nei, selvfølgelig lit tulling, det er ikke nødvendig til Duolingo for å beholde streaken. Jeg bare synes at det er bra å kjenner noe svenske ordene. Slik som vi har mange Belgia i Nederland (og motsettende) er det de samme med Norge – Sverige. Så når jeg treffer noe fra Sverige, jeg synes at det er fint å vite noe svenske ordene.

Mitt norske eventyr #9

Fire på rad… og der den femte…</

 

Fredag…

I dag følte jeg meg mye bedre, og jeg hadde veldig lyst å tilbyr datahjelp. Under datahjelp fikk jeg noe gode søknad tips. Så neste uken jeg skal sikkert bruke denne tipsene – også jeg er nysgjerrig, men jeg holder deg oppdatert.

Etter datahjelp spandert jeg meg selv til en pizza Hawaï (jeg visste ikke at pizza inneholder kjøtt ☹) Ikke den mest sunne middagen, men en av mine favoritter. Og hvis du er syk må du spise hva du har lyst til – super hyggelig å finne god dårlig unnskyldninger for å spise usunn, haha.

Mitt norske eventyr #9

Valgene i Norge

 

Lørdag…

Vel, hvordan skal jeg beskrive lørdagen? Sol, litt skyet og en fin temperatur. Nei, haha, unnskyld, jeg tuller igjen. Men været var virkelig fint. Derfor gikk jeg til matbutikken, også fordi jeg hadde ingen ide hva jeg skulle spise om kvelden. Hos matbutikken fant jeg kremost med mandarin og ananas, huh? Jeg hadde aldri hørt om dette (men jeg kan sikkert anbefale deg)

I tillegg kunne jeg endelig avslutte mange Feedly meldinger, fordi jeg hadde liste ikke oppdatert i den siste ukene. Til tross har jeg 157 – av ca. 300 – ulest meldinger igjen.

O, uhm, eggen på bilden? Jeg vet ikke hvorfor jeg tok den bilden, haha…

Mitt norske eventyr #9

Genialt

 

Ukens sitat

Hver uke prøver jeg å finne et nytt sitat som passer til denne uken. Noe er veldig pent og andre er veldig morsomt eller godt å tenke på. Denne uken er sitatet;

Geluk voor mij is niet de glimlach op mijn gezicht, maar de rust in mijn hoofd (Lykke til meg er ikke smilet på ansiktet mitt, men resten i hodet mitt)


Dette var mitt norske eventyr (9. uke) Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Ha en fin søndag og vi ses til en ny oppdatering!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg