Mitt norske eventyr #7 | Oslo Jazz Festival

Denne uken dessverre ikke en omfattende oppdatering fordi jeg var veldig opptatt av Oslo Jazz Festivalen. I tillegg av festivalen hadde aktivitetshuset på Furuset – hvor jeg er frivillig hver fredag med datahjelp – også en festival. Så denne uke var en veldig koselig og travel uke med iallfall mye god musikk!

Mitt norske eventyr #7

Oslo Jazz Festival

 

Neste uke mer informasjon og bildene

Neste uke jeg skal laget det mest fineste bildene jeg tok denne uken fordi jeg har mer enn 700 bildene å finne ut. For å gi deg noen ide hvordan det var, har jeg nedenfor laget en lite videoer av konserten til Jamie Cullum. Siste søndag spilte han på Karpedammen scene. En utendørs scene i Akershus slott. Dessverre hadde jeg ikke mitt gode kameraet på meg, så beklager for den dårlige kvalitet.

 

Høydepunkt av denne uken

I den siste oppdatering; «Mitt norske eventyr #6» hadde jeg fortalt om at det er en tumblr-blogg spesialt laget for frivillige til Oslo Jazz Festival (ikke laget av meg selv) Jeg er fortsatt overrasket at JEG, ut av mer enn 200 frivillige, valgt som dagens frivillige til onsdag 16. august. Veldig kult at jeg kan ha denne ære! Dette er tekstene på tumblr-bloggen;

Mitt norske eventyr #7

Bilden fra tumblr-bloggen

:: Dagens frivillige ::
Navn: Mike van Wissen
Alder: 29 år
Gruppe: Rigg
Frivillig siden: I år, 2017
Favorittminne fra tidligere festivaler: Første gang jeg er med i år. (La oss håpe det blir noen fine minner fra årets festival!)
Gleder seg mest til i år: Rebekka Bakken på Nasjonal Jazzscene Victoria på lørdag, 19. august.


Ekstra notat: At jeg gledet meg til konserten til Rebekka Bakken var absolutt sant. Den eneste ord jeg har; når musikk kan treffe deg, er det veldig god musikk. «September» og «Welcome Home» var to av flere låtene hun sang, veldig vakkert. Denne konserten var for meg en fin avslutting til en veldig hyggelig uken.

https://youtu.be/ suJIQGvsIE8
https://youtu.be/MG0SFjBxx_4

 

Ukens sitat

Hver uke prøver jeg å finne et nytt sitat som passer til denne uken. Noe er veldig pent og andre er veldig morsomt eller godt å tenke på. Denne uken er sitatet;

Hoe kunnen wij de rijkdom van het leven zien als wij er buiten adem doorheen rennen? (Hvordan kan vi se livets rikdom når vi går ut av pusten?)


Dette var mitt norske eventyr (7. uke) Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Ha en fin søndag og vi ses til en ny oppdatering!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg