Mitt norske eventyr #5 | Innpakning og Gå!

Siste søndag er jeg flyttet til en nytt sted, ca. tjue minuttene kjøring fra hvor jeg bodde før. Dessverre var det ikke mulig å leie den andre leiligheten for 30. juli. Derfor var den første adresse mer enn midlertidige løsning. Jeg er veldig lei fordi jeg likte den første adresse veldig mye – tusen takk igjen for alt Sidsel! Den nye adresse kan jeg iallfall leie til slutten av denne år, så ikke flytte for en stund, men bli vant til den nye situasjon og fullfør studier.

Mitt norske eventyr #5

Innpakning og Gå!

 

Velkommen

På søndager er butikker i Norge stengt. I tilfelle jeg må kjøpe dagligvarer, men faktisk mer enn velkommen, hadde utleier kjøpt noe dagligvarer. Tid til kaffe og veldig nytte! Dette er bildene av noen dagligvarer.

Velkomstpakke og boller. (det var veldig deilig!)
Velkomstpakke og boller. (det var veldig deilig!)

(Bilder 1 av 3)


 

Finner kjøpesentrum, og utforske den nye omrade

Mye muligheter å gå uten hadde jeg denne uken ikke. Det regnet veldig mye, eller det var en god trussel mot regn. Da det syntes å være god vær, gikk jeg rask ut. Hovedmålet var å utforske området, fordi området ser for meg ut som en labyrint. Noen ganger kan jeg ikke finne gateskilt eller gikk jeg i en gate hvor jeg kommet senere ut på de samme gaten jeg var flere minutter senere. Ja, noe gaten har veldig rare hjørnet. Den første forsøket å skrive gatenavnet for å finne en kjøpesentrum, mislykte helt. Med bare et bilden av Google Maps på kameraet mitt – fint ressursfullt – hadde forsøket to mer suksess. Til tross var det litt videre hvor jeg stoppet det første forsøket. Men iallfall er jeg veldig gla at jeg fant T-banestasjonen. Dette var til siste fredag en stor fordel da jeg må dra til aktivitetshuset på Furuset.

Under søket hadde jeg bevæpnet meg selv med kameraet mitt fordi det var absolutt mye å se. Dette er noen av bildene jeg har tatt under utforskningen.

Det fortsatte å regne
Det fortsatte å regne

(Bilder 1 av 20)


 

Tur til IKEA Slependen

På den nyet sted jeg bor nå mistet jeg et skrivebord for jeg kan jobbe med datamaskinen min. Selvfølgelige har jeg spurte utleier, men hun hadde ingenting jeg kunne låne. Så dette var en ny utfordring for meg. Den eneste muligheten jeg hadde, var å kjøpe noe selv. Men kjøpe noe tingene selv… alt er midlertidige. Hva skal jeg gjøre med alle tingene senere? Så jeg har sovet i en god natt om dette spørsmålet. Til tross er hensikten jeg kan bo i en helt egen sted i Norge. Et sted jeg kan sette opp helt selv (målet til dette eventyret) Slev har jeg solgt nesten alt hva jeg eide, og resten er laget i en oppbevaringsboks i Nederland. Også merket jeg at det bli fint å sette boligstedet ditt med noen egen møbler (enten det er midlertidige eller ikke) Dette gjør stedet mindre rart, og du bli raskere vant til din nye sted. I denne oppsikten var det for meg god grunnen å kjøpe nye møbler. Også et besøk til Ikea sto veldig lenge på listen min, igjen ide hvorfor. Ikke så viktig, so lets go! O, planen min når jeg (må) gå tilbake til Nederland? (til slutt har livet mange overraskelse for deg) Men jeg synes alt har et løsning. Mitt mott: problemer eksister ikke, bare utfordringer. Hvis det virkelig kommet an at jeg må gå tilbake (jeg tror det skal ikke være) den jeg har en nødplan i hodet, don?t worry.

Jeg har ikke tatt mange bildene fra Ikea, fordi Ikea ligner veldig mye på Ikea Nederland (er det rart?) Men den eneste ting jeg misser, er frokosten for en ?uro? Til slutt er jeg kommet hjem med et liten skrivebord og en stol. Som du kan se på bildene, skrivebordet må ikke være smaler, men kunne være litt større. Skrivebordet har en stor fordel at det har en skuff. Umiddelbart et fint sted å lage tingene som perforator, stiftemaskin, tapeholder, linjal osv. I tillegg har jeg kjøpt to nye tallerkenene og to nye skjøteledninger. Egentlig til den samme grunnen jeg fortalte tidligere; en gang vil jeg ha igjen mitt egen sted. Den må jeg igjen kjøpe små tingene. Derfor har jeg kjøpt en rose blomsten med kurvpotten (en ekte falske blomsten) Til alle blomstene de solgte, var denne blomsten den lykkeligste (blå er fortsatt min favoritt fargen) Alt i alt, bra kjøpene.

Oh, uhm. For å være i stand til å kjøpe, rydding må selvsagt også skje. For dette kjøpte jeg noen rengjøring tingene fra Europris. Jeg kjøpte en mopp og to nye tehåndklær. Da bli mye rengjøring, jhee!

 IKEA Slependen (Det har skrevet en N for mange)
IKEA Slependen (Det har skrevet en N for mange)

(Bilder 1 av 9)


 

For kort for et eget innlegg

Egentlig hadde jeg siste torsdag planlagt å lage et nytt innlegg med bildene nedenfor. Jeg tok bildene når jeg var på vei til aktivitetshuset på Furset. Men etter jeg sa på bildene, syntes jeg at det er ikke verdt å lage et helt egen innlegg. Jeg trodde jeg hadde laget mer bildene. Men til tross er bildene fint nok å dele med deg, så her bildene. I tillegg er bildene litt gammelt, fra 28. juli. Men bedre enn gang enn noen ganger, ikke sant?

Fredag 28. Juli var jeg på vei til aktivitetshuset på Furuset. Jeg glemte å ta fotokameraet ut av posen min. Sannsynligvis var jeg for brak av turen i går kveld. Men vel, hvis venter på T-banen, får du kanskje denne typen bildene.

Datahjelp
Datahjelp

(Bilder 1 av 6)


 

Fordi jeg er stolt

To tilfeldige bildene av bilen min, bare fordi jeg er veldig stolt på bilen min. Men siste uke tenkte jeg at det var noe feil med kilometertelleren. Vel, du vil se hva jeg mener…

Ankommet til den nye adressen
Ankommet til den nye adressen

(Bilder 1 av 2)


 

Resten av uken

Resten av uken hadde jeg igjen pakket ut eskene, og finner et nyt sted til alle tingene. Selvfølgelige hadde jeg prøvet å studere litt, siste fredag datahjelp, og avrundet siste tingene på bloggen min.

Jeg har oppdatert innlegget om meg selv, og jeg fant endelig løsningen hvorfor lasting av bildene gikk veldig langsomme. Innstillingen på fotokameraet står feil. Bildene jeg tatt var mellom 6mb og 11mb, æsj! Det tok veldig langt tid, men heldigvis er alt fikset nå. Så du kan nå endelig nytte fra min bildesamlingen. Jeg er veldig nysgjerrig hva du synes om den nye endringene.

 

Ukens sitat

Hver uke prøver jeg å finne et nytt sitat som passer til denne uken. Noe er veldig pent og andre er veldig morsomt eller godt å tenke på. Denne uken er sitatet;

Als je iets doet wil je het altijd goed doen en laat je nooit meer los. Je gaat niet voor 50% maar voor 100%. Hiermee wil je zeggen dat alles mogelijk is en niks onmogelijk is. Never give up. (Hvis du gjør tingene, du vil gjøre alt så godt mulig og aldri slippe av det. Du går ikke for 50%, men for 100%. Med dette vil du si at alt er mulig og ingenting er umulig. Never give up!)


Dette var mitt norske eventyr (5. uke) Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Ha en fin søndag og vi ses til en ny oppdatering!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg