Mitt norske eventyr #3 | Studieønskelisten

Denne uken dessverre ikke en veldige spennende og omfattende oppdatering. Grunnen er at jeg var bare opptatt med mitt studieønskelisten (også veldig viktig i livet).

Mitt norske eventyr #3

Studieønskelisten

 

Studieønskelisten

Jeg vet, høres veldig kjedelig, men dessverre klarte jeg ikke å avslutte mitt høyere skoleutdanning. Også har jeg noe Microsoft kurs, BiSL kurs, og noe andre kurs som jeg vil gjerne avslutte. For å gi deg et inntrykk, kan du nedenfor finne mitt studieønskeliste med i tillegg en oppdatering om studiene. Når du er interessert eller vil vite med av et studie, kan du klikke på det studie (blå linken)

Før jeg ikke forsvant i en jungel av studiene og eksammer, har jeg bestemt meg å gi denne studieønskelisten i løpet av neste uke mer kraft. Så hvis der kommer ingen oppdatering neste uken, beklager på forhånd, ingen panikk. Da sitter jeg sannsynligvis med nesen min i den studiebøkene.

 

Ukens sitat

Hver uke prøver jeg å finne et nytt sitat som passer til denne uken. Noe er veldig pent og andre er veldig morsomt eller godt å tenke på. Denne uken er sitatet;

Vertel me en ik luister; Laat me zien en ik kijk; Laat het me beleven en ik leer. (Fortell meg og jeg lytter; La meg se og jeg ser; La meg oppleve og jeg lærer)

Dette var mitt norske eventyr (3. uke) Tusen takk at du tok tid til å lese oppdateringen. Ha en fin søndag og vi ses til en ny oppdatering!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg