hits

Mitt norske eventyr #38 | Siste delen av NAV-kurset

Mitt norske eventyr #38

Varme sjokolade i mellomtiden

Onsdag 21. mars: Igjen hadde jeg en veldig interessant NAV-kurset idag. Aktivitetsplanen min på NAVs nettside kommet også endelig til å fungere. I tillegg fikk jeg litt forklaring hvordan NAVs nettsiden fungerer, hvordan jeg måtte registrere aktiviteter osv. Helt overrasket har jeg også fatt en møte med veiledere min. Jeg viste faktisk ikke at jeg allerede var knyttet til en veileder. Forresten, dette gå meg god sjansen til å direkte stille spørsmål som jeg hadde for veldig lenge siden.

Planen etter NAV-kurset var egentlig å gå til norskkurs som jeg fortalte om igar. Da det allerede var for sent å gå dit, hadde jeg istedenfor vært til en kafe i nærheten. Her tok jeg en varme sjokolade, og fortsette jeg hjemmelekse til norskkurs i kveld - jeg gå til to forskjellige norskkurs. Det var mye å gjøre, men jeg klarte det.

P.s. Angående lekseoppgave jeg måttet levere forrige mandag. Norsklærer var ikke ferdig med å kontrollere alle oppgaver. Resultatet skal vi derfor få tilbake etter påskeferie.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar